Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Správne, režisér Hughes, ktorý natočil The Hitman's Bodyguard sa rozhodol predstaviť nám v podstate ten istý film. Máme tu Hitmana no namiesto osobného strážcu tu je Kevin Hart, v úlohe akej ho poznáme najlepšie. Týmto chcem povedať, že to je kopírka, kde ste už všetko videli. Nie je to zlé, ale bol by som rád za trošku viac humoru, viac akcie a viac šialeností. Finále je skvelé, výborne natočený súboj vo fitku spolu s hudbou je vrcholom. Inak je to ale čistý, kopirácky priemer. Hughes sa trafil do čierneho raz s hore spomínaným filmom a nemyslím, že sa mu to ešte podarí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, Harrelson, režisér Zabiják a bodyguarda a akční našlapaná komedie plná “Hartovského” černého humoru? Yes please! Plno ubrečenců zde celý film hejtí a shazuje, ale kdo miluje Harta a jeho standupy (které jsou mimochodem to nejlepší, co na standup/komediálním poli kdy vzniklo), tak bude slintat blahem i u Muže z Toronta. Dvě hlavní postavy, a to “debílek” Hart a chladný zabiják Harrelson se výborně kontrastně doplňují, hláškuje se o stošest, ústřední nápad, kdy se komediant připlete do tvrdého gangster obchodu a je nucen hrát zabijáka, aby nebyl odhalen, je už sám o sobě skvělý a když se přidá solidní a vizuálně poměrně dravě natočená akce, je vyhráno. Je to hloupé, je to stupidní, ale tohle je prostě typický Hart, takže kdo jde do filmu a čeká intelektuální áčko, ten je blázen. Humor mi sedl maximálně, akce překvapila a vůbec jsem se nenudil, takže nadstandartní čtyřhvězda jak vyšitá! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Netflix to nakonec nebylo zas tak zlé.Na Muži z Toronta je sice dost vidět, že byl původně šitý na míru Stathamovi, který by se sem hodil víc, ale Harrelson to nakonec ustál se ctí. Jeho chemie s Hartem, hrajícím pořád to stejné, je sice na hraně a tvůrci nedokáží z kontrastu užvaněného, neschopného trpaslíka a drsného zabijáka vytěžit víc než klišoidní standard, ale jako oddechovka nakonec MFT docela funguje.Mohlo to nicméně dopadnout mnohem lépe...60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový příběhový mustr a typická netflixárna. Woody Harrelson je za totálního borce a vy mu to věříte, nicméně pak už záleží jak moc vás ještě neomrzel ukecaný humor Kevina Harta. Dvě hodinky celkem utečou, opět by se dalo krátit a ubrat ma laciném cgi, ale čas se dá zabít i hůř. Jen škoda nepřehledné akce v kuchyni, která měla potenciál být nezapomenutelnou akční scénou roku. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Trápne, hrozné, vtipné a hlúpe. Ak sa vám občas stane že u filmu zaspíte, tak The Man from  Toronto nepozerajte. Hrôzostrašné herecké výkony Kevina Harta a Woodyho Harrelsonona mi spôsobujú mentálnu i fyzickú bolesť, už pri pohľade na jednoduchý príbeh bez väčšieho významu sa mi chce vracať. Lenže ono to v konečnom dôsledku nevyzerá zle. Len celý film sa ťahá nudne a nezaujímavo. Kevin Hart sa to snaží ako tak zachraňovať jeho vtipnými grimasami ale nepomáha to. Woodyho som pokladal za herca, ktorý vie kde má hrať. No bohužiaľ  toto mu nevyšlo a aj keď sa snaží pôsobiť drsne, tak akurát je k smiechu. Vlastne čo sa aj čudujem keď je to od Netflixu. Je to škoda že táto veľká streamovacia spoločnosť dáva peniaze do takýchto divných pafilmov. A občas sa nájdu skvosty ako Stranger Things či Ojingeo geim. Avšak toto nie sú filmy, sú to seriály, ktoré Netflixu idú asi lepšie. Som dosť sklamaný že film dopadol takto skromne, ani nie skromne než hlúpo. Proste zabíjak sa skamaráti s týpkom, ktorý ho má napodobňovať takže všetku vážnosť, ktorý  Woody Harrelson v tomto filme mal, už nemá. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)
  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)

Reklama

Reklama