Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (71)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

U nás niečo podobné vyšlo na TV Narkóza pod názvom Svadba na prvý pohľad a už tam som mal nezastaviteľný reflux. Toto je na udávenie sa zvratkami. Žiaľ bezmozgoví ľudia to budú naďalej pozerať, nevediac, že je to všetko vlastne aj tak dopredu natočené podľa určeného scenára a protagonisti nie sú ani herci, sú to reálne prostitútky a prostitúti. ()

boogieman 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa takáto vec hodnotí, keďže to neuveriteľne záleží na tom čo z toho človek chce dostať. Na jednej strane je to katastrofálna sračka, na strane druhej sa tu dá nájsť množstvo fascinujúcich náhľadov do toho akým spôsobom je v súčasnosti realita dramatizovaná v mainstreamových médiach, a nielen to. To samozrejme nie je primárny účel tejto show, ale tak nejak to tam je, a kto chce sa tým môže zaoberať. Nakoniec však asi prevláda ten pocit toho že je to sračka - ale pozor - ak bude druhá séria, je možné že si to pozriem. ()

Reklama

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Aký chorý kretén vymyslel tento koncept? To musel byť nejaký démon z pekla, alebo slintajúci retard v domove pre postihnutých. Alebo oboje. Láska je možno "slepá", ale ak je úprimná, nie s desiatimi kamerami predo mnou, nado mnou, za mnou... Fuj! Ak ich deti budú chcieť vidieť, ako ich rodičia šukajú a trepú blbosti pred kamerami, tak nech sa páči! Bude tu NETFLIX! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Netflix dokáže očividně vytvořit hit i z něčeho, co se mu dva roky válí na skladě. Ale zaslouženě. Když člověk odhodí předsudky, musí se tomu uznat neskutečná produkční kvalita a především dobře vymyšlený koncept, který rychle vtáhne a dokáže donutit neustále pokračovat až k samotnému finále. Největší trumf je - jako kdysi v případě Vyvolených v ČR - dobře vybrané obsazení, ve kterém jsou jak poloretardi, tak sympaťáci, takže si tam člověk najde svoji porci bizárů, šokujících odhalení i upřímné romance. A je potřeba ocenit, že některé rozpravy mezi páry dokáží docela slušně reflektovat jak vztahové (first world) problémy současnosti, tak univerzální témata. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jessice je 34 a do budoucna plánuje tři děti, podle svých slov však ještě není úplně připravená na trvalý vztah. Tenhle pořad je moje guilty pleasure na Netflixu, koukáme na to u mě po večerech a často se nemůžeme přestat smát. Já mám tyhle “sociální experimenty“ docela rád, je to uhozené úplně ve všech směrech, špičkou ledovce je potom jak ti lidi utíkají od oltářů to je naprosto over the top. Prostě parta mladých debilních američanů co si hrají na lásku, vyjimku tvoří jen Lauren a Cameron, ti ničí úplně všechny stereotypy, jak vztahové tak rasové. Takže na večer ke zasmání je to ideální a rozhodně lepší než Too Hot to Handle, který naprosto nesnáším. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama