Reklama

Reklama

VOD (1)

Drsní a hrôzu naháňajúci vesmírni piráti známi ako Plienitelia unesú namiesto Petra Quilla T'Challu. (Disney+)

Recenze (43)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavý koncept, avšak ja vôbec nemusím tento GoG humor ani vo filme. A tu bol tiež a opäť mi liezol na nervy. Pár vtipov dobrých ale inak skôr infantilné trápno. Keď prišlo na akciu dobré a animácia bola opäť skvelá. Nostalgiu nepopieram, ale tá kvalitu neovplyvnila. 60% Disney plus ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je to o čom hovorím. Konečne cesta multiverzom, ktorá nie je len ďalším odkopírovaným MCU filmom s malými zmenami. Fakt som sa bavil. Dostali sme šialený príbeh, ktorý sa nebojí a chytro nám ukazuje úplne iný svet a úplne nové možnosti. Škoda len tej stopáže, pretože T'chala by si zaslúžil minimálne 45 minútovú epizódu, takto sa mi zdalo, že všetky momenty, ktoré útočili na emócie strašne rýchlo utiekli niekam preč a tým pádom odzneli naprázdno. Aj tak si však Marvel zaslúži palec hore. Už tomu chýba len poriadna dávka čierneho humoru a máme tu ďalšieho Ricka a Mortyho. 8/10 ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ak by vesmírny plienitelia nevzali Petra ale Tchalu. Bol by z neho Star-Lord a bojoval by po boku novodobých strážcov galaxie - tento raz proti zberateľovi. Prevedenie: Pri druhej epizóde som chcel byť kritický, ale vôbec to nie je nutné. Bavil som sa a videl som inú realitu, kde je Thanos dobrák a Wakandský princ je Star- Lord. 77% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A už je to tady… what if se prostě degradoval na debilní politicko-korektní agitku založenou na ufiknutí penisu (viz minule), nebo přebarvení na černo (žlutá holt nebyla skladem) včetně otravného přízvuku. Takže příště bude co? Tony Stark gay? Čekal jsem spoustu, ale neomarxistickou ubohost opravdu ne. Jedna hvězdička za Howarda. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se oprávněně, o jak moc velký paskvil s těmi nejrůznějšími alternativními světy půjde, zvláště při záměně postav, které jsou si v celém MCU snad na hony nejvzdálenější. Ono ale světe div se, tahle varianta vesmíru, kde se Black Panther stal Star-Lordem, je více než povedená, klaďas Thanos je borec a návrat mnoha side postav ze Strážců galaxie je více než vítán. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Když na konci epizody vidíme Petera Quilla, tak ten poslouchá píseň „Space Age Love Song“ od A Flock of Seagulls. (Knowho)
  • Nebula má v této epizodě dlouhé blonďaté vlasy. To naznačuje, že byla ušetřena rozsáhlé kyberizace narozdíl od Nebuly, kterou známe z filmů, protože Thanos ustoupil ze svých plánů na vyhlazení poloviny života ve vesmíru. (Kubaaa97)
  • Když se Ravagers baví o Collectorovi, tak jeden z nich zmíní, že Collector nenabízí zubní péči. Tato věta je narážkou na postavu Boba, agenta Hydry z komiksů, který debutoval v čísle 38 komiksu „Cable a Deadpool“ (vydáno v květnu roku 2007). Bob se přidal k Hydře kvůli stabilní práci a péči zubaře. (Frca)

Reklama

Reklama