Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Madison 

všechny recenze uživatele

Grishamovky mám rada, no filmovým spracovaniam som okrem Klienta ešte nedokázala prísť na chuť. V tomto právnickom thrileri je hneď niekoľko logických chýb, no napriek tomu mu nechýba hojná dávka napätia a skvelých hereckých výkonov. Prichytila som sa pritom, ako som bola naštvaná na toho malého chlapca, ktorý si parkrát zbytočne vyrobil problémy a občas mala dojem, že zvíťazí tá ,,nesprávna strana". Ale to je celý Grisham. A tomu pocitu, že nejaký gangster ,,sa chytil do pasce" a prehráva na plnej čiare, sa len ťažko odoláva. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Rozhodně film na který se dá podívat a dívat dokonce i herecké výkony nebyly špatné hodnotil bych to tak 80 procent z mé strany, Dokonce i přběh ky právník mafie se zastřelí a kluk je v nesprávnou dobu na nesprávném místě a mafie má strach tak se pokusí odklidit nepohodlné svědky. až na ten happy end to bylo typicky americké . ()

Reklama

dolin1 

všechny recenze uživatele

Hroznej film, skoro nic tu nefunguje tak, jak má, stupidní dialogy, přitaženej a nudnej děj, do toho všeho jeden nesnesitelně drzej smrad a neskousnutelná hlavní hrdinka (S. Sarandon jsem to teda ani na vteřinu nevěřil) z tohoto filmu dělá "zážitek" přesně v duchu dalších odpadů. co Joel Schumacher točí. Má dva slušný filmy - Volný pád a Telefonní budku - se zbytkem filmů silně aspiruje na mýho nejneoblíbenějšího režiséra. Začínám se jeho filmům raději systematicky vyhýbat. * za obsazení a kameru. ()

elle 

všechny recenze uživatele

Příběh balancuje na hranici těžko uvěřitelné fikce a zoufalého hájení tzv. amerických hodnot. Pohádka o právních řádech a neřádech? Snad. Nicméně pro mě maximálně příjemným obsazením dostává příběh šmrnc. Mafiáni jsou zvlášť ve finále spíš nadšení břídilové, takže finále nikoho nepřekvapí. Na mě to fungovalo dobře. Ostatně příběhy o osobní odvaze, i když často naivní, stojí za to točit. Za mě slušné řemeslo a dobří herci - oblíbená Susan Sarandon a Tommy Lee Jones. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nebezpečný klient patří k filmům, které mám moc ráda, a když jej dávají v TV, musím ho vidět:) Výborné obsazení hlavních rolí i vedlejších rolí gangsterů. Barry "Břitva" je fakt drsný:) Brad Renfro coby Mark Sway je ve své debutující roli skvělý a vypadá strašně sexy:) Mary-Louise Parker je zajímavá herečka, Susan Sarandon a její Reggie Love je správná a ostrá dáma a "Reverend" Foltrigg v podání Tommy Leeho Jonese si zase myslí, že to má všechno na háku. Scénář nabídne i spoustu vtipných hlášek, slovních přestřelek a vychytaných proslovů. Potěšila debata o Led Zeppelin nebo Elvis Pezley. Snímek se mi snad líbil ještě více díky excelentnímu dabingu, ovšem pouze ve verzi pro Českou televizi, ta druhá stojí za houby:) "Kolik případů jste vyhrála?" - "Víc, než jsem prohrála." - "Kolik se Vám platí?" - "Kolik máš?", "Chybí Vám?" - "Tak moc, že na ně nesmím ani pomyslet." ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)

Reklama

Reklama