Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Mě se tento thriller o chlapci, který byl s bratrem svědkem sebevraždy mafiána a jenž mu ještě před tím prozradil nebezpečnou informaci, líbil. Celkem slušně tu zahrál Brad Renfro v roli kluka, který hledá ochranu pro celou svou rodinu i když je jen dítě. Místo Susan Sarandon, která umí být daleko lepší bych si dokázal představit někoho lepšího, ale film je přesto napínavý až do konce a tak mu dávám 70% ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Film na jedno zhlédnutí. V podstatě je to děsná blbost, která má spád, ale nic nového nepřináší, jasný průměr. Tommy Lee Jones hraje s přehledem, Susan Sarandon si nominaci na Oscara asi zasloužila, i když nějak zvlášť neexceluje. Renfro má bohužel ksichtík grázla, takže mu je těžko věřit tahle role. Ale špatně nehrál. Schumacher tady dokázal, že když má moc peněz, není to moc dobré. Není to průšvih jako jeho Batmani, ale k jeho nejlepším filmům to má hodně daleko, také díky dost hloupému scénáři. Ale na televizní pokoukání to stačí. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones je podle mě ne zrovna sympatický chasník, čili role prokurátora jdoucího proti malému klukovi mu sedí jak Rumcajsovi klobouk. Sjůzn zase hraje ochranářku dětí s vlastním životem na dranc tak přesvědčivě, až jsem měl pocit, že si charakter advokátky napsala sama podle svojí současné životní situace. Ve finále je to takový ten film ve formátu závodů Formule 1. Předem vám ukážou trať a všechny zatáčky, takže pak jen dvě hodiny čučíte na auta jak jezdí dokolečka, aby pořadí v cíli nakonec bylo stejné jako na startu. Aspoň že to slušně odsejpalo. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Četla jsem knižní předlohu a přestože se jí film věrně drží, přece jen nedosahuje její kvality. Herecky jde o hvězdně obsazený snímek, akorát postava Susan Sarandon na mě nepůsobila úplně věrohodně a Brad Renfro nebyl zrovna hlavní hrdina, kterému bych držela palce - spíše potřeboval přehnout přes koleno a nasekat na prdel. Pravda, když jsem film viděla jako teenager, líbil se mi "Klient" hodně a na osudu toho spratka mi záleželo mnohem víc. Takže hodnotím výsledným průměrem (napoprvé 90%, napodruhé 60%) = 75%. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Maly chlapec sa pripletie k samovrazde mafianskeho pravnika a dozvie sa informacie, ktore nemal vediet. Na to, že ide o thriller film postrada napätie. Väčšinu stopaze sa právnici naťahujú o mladého svedka. Začiatok je výborný, ale koniec nie. Veľmi ľahko sa zbavili mafiánov. Mladý Renfro mal niečo do seba. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama