Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Mě se tento thriller o chlapci, který byl s bratrem svědkem sebevraždy mafiána a jenž mu ještě před tím prozradil nebezpečnou informaci, líbil. Celkem slušně tu zahrál Brad Renfro v roli kluka, který hledá ochranu pro celou svou rodinu i když je jen dítě. Místo Susan Sarandon, která umí být daleko lepší bych si dokázal představit někoho lepšího, ale film je přesto napínavý až do konce a tak mu dávám 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Projíždím filmografii Joela Schumachera a zjišťuji, že mám mezery. Nebezpečný klient má všechny předpoklady, aby uspěl. Zajímavý příběh, oporu v režisérovi, skvostné herecké obsazení. Stačilo vyslechnout nebezpečné informace a z jedenáctiletého kluka z chudých poměrů je žhavé zboží. Ona je tuctová obhájkyně, citově vyprahlý on potřebuje její pomoc, protože viděl divného tlusťocha, jak si vystřelil mozek. Právnický bestsellerista John Grisham po Případu Pelikán a Firmě potřetí vtrhl do sálů kin. Zápletka tentokrát není žádné veledílo, jako celek nešetří humorem a občas není úplně přesvědčivý v akci (úsměvné je třeba vyzvednutí autem Brada Renfra před nemocnicí plnou novinářů a policajtů). Ve výsledku rutinní kousek. ()

Reklama

dolin1 

všechny recenze uživatele

Hroznej film, skoro nic tu nefunguje tak, jak má, stupidní dialogy, přitaženej a nudnej děj, do toho všeho jeden nesnesitelně drzej smrad a neskousnutelná hlavní hrdinka (S. Sarandon jsem to teda ani na vteřinu nevěřil) z tohoto filmu dělá "zážitek" přesně v duchu dalších odpadů. co Joel Schumacher točí. Má dva slušný filmy - Volný pád a Telefonní budku - se zbytkem filmů silně aspiruje na mýho nejneoblíbenějšího režiséra. Začínám se jeho filmům raději systematicky vyhýbat. * za obsazení a kameru. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinní pitominka v závěru sklouzávající až do parodie na thrillery, kde napětí úměrně stoupá s idiotským chováním postav a s vyvrcholením v neuvěřitelně kýčovitém závěru, pro nějž je slovo H-o-l-l-y-w-o-o-d v tom špatném smyslu slova jen slabý výraz. Takový rodinný film na Novu v osum ke žvýkání polystyrenových brambůrek zapíjených limonádou Jupí. Co je na něm mysteriozního bůh suď. Snad jen to, že autoři v nějakém kliššoidním rauši nacpali do téhle storky vše od rodinných traumátek až po předvolební političku a jak to dopadlo, když pejsek s kočičkou udělali film viz... Dvě a půl... Zaokrouhleno nahoru snad jen kvůli lehce vadnoucí - leč stále sladké Susan. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Rozhodně film na který se dá podívat a dívat dokonce i herecké výkony nebyly špatné hodnotil bych to tak 80 procent z mé strany, Dokonce i přběh ky právník mafie se zastřelí a kluk je v nesprávnou dobu na nesprávném místě a mafie má strach tak se pokusí odklidit nepohodlné svědky. až na ten happy end to bylo typicky americké . ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama