Reklama

Reklama

Ztracení chlapci

  • Česko Ztracení hoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

SheenaStaley 

všechny recenze uživatele

Stratených chlapcov mám rada skôr z nostalgie.... najkvalitnejší film na svete to rozhodne není a vlastne za normalnych okolností by ani nebol moc podla mojho vkusu, ale prvý krát som ho videla keď som mala tri roky a odštartovalo to jednu obrovskú mániu, ktorá trvá dodnes a za tých skoro 20 rokov aj parádne narástla..... odštartovalo to moju lásku k upírom, ktorí su tu síce hodne komickí, ale zas až taku hanbu nerobia:D Stále sa k nemu rada vraciam, keď už pre nič iné, tak pre ten obrovský plagát Jima Morrisona a hlavný protagonista je tiež riadny fešák:D (tento názor mám mimochodom už od tých troch rokov a vkus sa mi teda nezmenil:D) ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu naprosto čiší do všech stran slova jako "kultovní", "80s klasika", či "milujeme osmdesátky". Rozhodně si to zaslouží. Ať už začnu svůj chvalozpěv u dobře vybrané hudby, přestylizované kamery ci "nestanislavského" hereckých výkonu, vše naprosto zapadá do "konceptu" 80. let, kde se laciností nešetřilo a zábava byla až na prvním míste. A navíc Jack Bauer a umírněná verze Joela Schumachera na režisérské židličce. 75 % ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dost zvláštni, první půl hodina se vleče, že minuty ubíhají jako hodiny a místy to má klišé, které je tak moc ohrané, až to neni hezké. Pak se konečně film rozjede a směřuje do závěrečné třetiny, která je luxusní akční žrádlo, kde krev teče po celém baráku, ale zároveň to má parádní napínavou atmosféru. Bráchové Sam a Michael sou dobře sehraní a chemie mezi nimi funguje, za to Frogové sou zase na pěst. Kiefer Sutherland zde ani tolik nehraje upíra, jako samotného ďábla a hraje ho na jedničku. A je to takové rodiné drama, školní drama, romantika, pak je to zase horor, uff no je tady hodně žánrů a ze začátku se to fakt dost těžko sleduje, ale ty tři budou, protože Jason Patric. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

No, byl jsem tak trochu na vahách při hodnocení tohohle komediálního hororu, ale nakonec jsem se rozhodl pro 4 hvězdy, protože narozdíl od jiných upířích filmů tenhle na mě docela zapůsobil. Není to samozřejmě žádná Noc hrůzy, ale pár velmi dobrách scén tu doopravdy je. Doporučil bych tenhle film vidět spíše v dětském věku, protože dospělí si z něj už moc nevezmou. Nakonec se z toho stane nostalgická kultovní podívaná s pěkným soundtrackem a slušným obsazením. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pěkně zábavný horor v režii ostříleného veterána Joela Schumachera, ve kterém se najde místo jak pro výborně načasovaný humor, tak pro romantiku a city v podání ústřední zamilované upírské dvojice Jasona Patrica a Jami Gertz. O humornou složku se postarala pro změnu perfektně pasující dvojka Corey Feldman a zesnulý zapomenutý idol 80 let Corey Haim. Bavil jsem se na černohumorném provedení velmi dobře navzdory tomu, že se bát u toho moc nedalo, ale všechny hororové ingredience byly naservírovány správně po upírsku. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (30)

  • Samova hláška: „Death by Stereo“ dala jméno hardcore punkové kapele z Orange County. (Fenk)
  • Film se natáčel v Santa Cruz v Kalifornii. Santa Cruz ve španělštině znamená "svatý kříž", který dělá upíry zranitelnými. Ve filmu se fiktivní město jmenuje Santa Carla. (Lucbric)
  • Podle propagačního letáku pohřešovaných se chlapci z motorkářského gangu jmenovali: David Williams, Paul Harris, Marko Thompson a Dwayne Stephens. (Fenk)

Související novinky

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

19.09.2021

Filmový remake upíří klasiky Ztracení chlapci z roku 1987 nabírá obsazení. V novém snímku od studia Warner Bros. si tak v hlavních rolích zahrají Noah Jupe (Tiché místo) a Jaeden Martell (Na nože). V… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama