Reklama

Reklama

Ztracení chlapci

  • Česko Ztracení hoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Priemerný upírsky horor ktorý vygraduje až v poslednej polhodinke. Joel Schumacher tentoraz natočil niečo hororovejšie a velmi zábavne pretože v niektorých scénkach prekypujú komediálne prvky. 5 motorkáry sú upíry a v noci vycucávajú ľudom krv a dotoho sa zapletie jeden chalan ktorý vypyje krv od upíra a stane sa upírom 60 percent. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další kvalitní béčková podívaná z 80-tých let v podobě lehce komediální americké upířiny, které vévodí démonický Kiefer Sutherland a dvojka dobových in hochů Corey Haim a Corey Feldman. Jmenovaní hošani jdou po krku bandě upírů, která se pod vedením Sutherlanda prohání po floridských plážích na silných motorkách za doprovodu rockové muziky i nezbytného plástevního disca a po jejich nájezdech někdo občas mizí. Příběh není nijak objevný. Lehce zdecimovaná americká rodinka si to přivalí na Floridu, aby mohla složit hlavu u svého dědy, a starší syn se díky sličné slečně zaplétá s partičkou upírů. Avšak dobré herectví, velmi slušné efekty, sada parádních hlášek, pár krvavých scén a punkový nádech dělá z tohohle béčka velmi solidní zábavu. THE LOST BOYS se dočkali pokračování až po jednadvaceti letech, přičemž první z nich nese přívlastek THE TRIBE. Pokud mám THE LOST BOYS shrnout, tak se jedná o nenáročnou, ale kvalitní hororovou zábavu, jež zavání rodinným filmem na nedělní odpoledne, a které s klidným svědomím nasolím čtyři hvězdy. ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nečakajte ani horor a ani thriller, tak možno maximálne kratučké záblesky komédie. Podľa mojho názoru sa jedná o rodinný film, ktorý uspokojí maximálne deti, alebo nenáročnejších jedincov. Naviac ma neskutočne rozčuľovalo, že niektoré songy boli nahradené trápnymi cover verziami, samozrejme o dosť horšími, ako originály. Veľké sklamanie! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Niekto vraj The Lost Boys považuje za film (pre žáner) historicky neuveriteľne dôležitý, podľa mňa bol pre upírske filmy osemdesiatych a deväťdesiatych rokov potrebný, asi ako Twilight pre tie súčasné. Celkom ma bavila atmosféra. Predsa len, 80s a tie deti / zabijáci upírov jak vytrhnutí z Weird Science (alebo vlastne hocijakého Hughesa). Horor? Výsmech. A scenár je obzvlášť dementný. Ale povedzte sami: Netešili by ste sa nato po takomto traileri?? http://www.youtube.com/watch?v=7sj3FbfuFV8 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

No, byl jsem tak trochu na vahách při hodnocení tohohle komediálního hororu, ale nakonec jsem se rozhodl pro 4 hvězdy, protože narozdíl od jiných upířích filmů tenhle na mě docela zapůsobil. Není to samozřejmě žádná Noc hrůzy, ale pár velmi dobrách scén tu doopravdy je. Doporučil bych tenhle film vidět spíše v dětském věku, protože dospělí si z něj už moc nevezmou. Nakonec se z toho stane nostalgická kultovní podívaná s pěkným soundtrackem a slušným obsazením. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (29)

  • Meno "Michael" vo filme odznie 118 krát. (beso74)
  • Kelly Jo Minter se ve filmu mihne jako pracovnice videopůjčovny. Zbytek jejích scén byl z filmu vystřižen. (Fenk)

Související novinky

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

19.09.2021

Filmový remake upíří klasiky Ztracení chlapci z roku 1987 nabírá obsazení. V novém snímku od studia Warner Bros. si tak v hlavních rolích zahrají Noah Jupe (Tiché místo) a Jaeden Martell (Na nože). V… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama