Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Neznámí sympaťáci právě unesli vyděšenou Jessicu. Ta však nehodlá čekat na jejich promyšlenou koncovku a s šikovností MacGyverovy sestry dokáže uskutečnit telefonní hovor z rozbitého aparátu. Nezbývá jí než doufat, že ze zásady nespolehlivý hezounek Ryan, který hovor pobaveně přijal, přeloží prohánění uječených plážových myší na později a poprvé v životě zariskuje svou opálenou kůži pro někoho potřebného. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Svižně ubíhající jednohubka, která se nezdržuje žádnými odbočkami a příliš ani logikou, neúnavně šlape na plyn od první do poslední minuty a ve své jednoduché přímočarosti nepostrádá solidní dávku napětí. Snaživá Kim ukáže jak důležité je učit se už na základce fyzice i biologii, Statham svého Drsoně hraje stejně jako hraje své Jasoně a Macy si s přehledem a bez námahy střihne kopii Duvallova Pendegrasta. Jeden večer to v pohodě utáhne. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu jsem si myslel, že tu bude pěkná ptákovina. Zvlášť jsem se bavil (na účet filmu), když Kim Basinger dávala dohromady rozbitý telefon. Pak následovala ještě spousta zaběhnutých klišé, ale musím uznat, že s většinou se tvůrci docela vtipně vypořádali. Třeba klasika jako vybitá baterie mobilního telefonu, která mě vysloveně naštvala u Colleteral, je v Cellular zakončená nejlepší hláškou filmu. Režisér David R. Ellis docela nenápadně během děje upozornil, který film natočil před Cellular. Ono je to stejně vidět v celém filmu (dobře zmáknutá akce, napětí i špetka humoru, podložená prostším scénářem). Jeho předchozí kus byl jízda, tenhle také, ale že bych se na ně chtěl hned podívat znova, tak to zase ne. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Něco tak přervaného nesmysly a logickými peckami, jako je CELLULAR, jsem v "áčkové" kinematografii už hodně dlouho neviděl. Ke všemu tu ještě hraje Kim Basinger! Nevěřím že ta holka měla slabou chvilku, tohle je fakt špatná herečka ... hehehe. Nicméně díky množství komediálních prvků, které snímku ubírají na vážnosti, to nedopadlo tak špatně, celkem to odsýpá a nenudí. I když musím říct, že se Larrymu Cohenovi (scénář) variace na jeho výtečnou TELEFONNÍ BUDKU už prostě moc nepovedla! ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Autor příběhu Larry Cohen má asi fóbii z telefonů. Bohužel zatímco v Telefonní budce jsme se dočkali vynikajícího, takřka kultovního thrilleru, Cellular jede na vlně zábavy pro mládež a je to takový mix Pobřežní hlídky s přemírou záběrů na opálená těla s reklamou na výdobytky moderní spojovací techniky nejmenované finské značky ("Víte, dneska už ty mobily uměj..."). Ne že by se na to nedalo dívat, je to prostě takový filmek na nedělní odpoledne mezi dvěma šlofíky. Přitom by stačilo málo, zvláště méně mrkat na nedorostlé publikum a ubrat pár oslích můstků (už jen ten telefon na půdě), naopak přidat na atmosféře a zápletce. Kdo mě ale vyloženě potěšil, byl William H. Macy. I díky němu to zůstává lencakcak ve vlnách průměru. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Pro scenáristu Chrise Morgana to byl v podstatě celovečerní debut, protože do té doby se mu sice dařilo prodat několik scénářů, ale žádná z jeho prací nakonec nebyla použita. (imro)

Reklama

Reklama