Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith hraje s Genem Hackmanem ve strhujícím a napínavém thrilleru, kde se neustálá akce snoubí s nejvyspělejší technologií. Robert Clayton Dean je úspěšný washingtonský právník, u něhož - bez jeho vědomí – skončí video, které spojuje vysokého úředníka všemocné National Security Agency s politickou vraždou. Smrtonosná skupina dokonale vycvičených agentů NSA proti němu vede neúprosné tažení za použití té nejmodernější techniky, jehož cílem je Deana zdiskreditovat a získat zpět usvědčující důkazy. Členkou impozantního hvězdného obsazení je i Regina Kingová. Připravte se na ještě větší příval akce, zatímco Dean zoufale závodí s časem, aby získal zpět svůj kdysi normální život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (620)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Skutočne som jediný, kto pozoruje onu hlúposť, formálny manierizmus a plytkosť tohoto pokusu o politický thriller? Strihová dynamika a efektná vizualizácia sú len povrchnou fasádou, spoza ktorej vytŕča smiešny Will Smith, nezaujímavý Gene Hackman a Jon Voight ako predstavitelia tuctových archetypov v klišoidnej historke o súboji odhodlaného jedinca s prehnitým "veľkým bratom". Najslabší Tony Scott, pretože najkomerčnejší. 30% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo Bournovo ultimátum. Sice jeho kvalit nedosahuje, ale i tak se jedná o perfektní film, který vás jen těžko nechá oddechnout. Akční scény střídají intriky Národní vyšetřovací služby a příběh, ačkoliv trochu ohrátý, každým okamžikem nabírá na tempu. W. Smith se mi líbil, ale místy mi přišel hrozně chytrý a jindy zase uplně blbý:-) 80% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Filmy takového producenta jako je Jack Brukheimer,jsou vždycky zárukou kvality a tenhle není vyjímkou.A bych popravdě řekltak politicky orientované filmy moc v lásce nemám(nenávidím je),ale tenhle mě velice zaujal a občas i pobavil.Ale scénář stojí i za zamyšlení(no co když nás tedka někdo špehuje a odposlouchává).Nejlepší jsou samozřejmě herecké výkony.Smith je sympatický jako vždycky a taky dostatečně dobrý.Voight hraje záporáka s až ocelovou přesností.No a Hackmanovi se nebudu ani zmiňovat.Taky vedlejšírole stojí za povšimnutí(např. Sizemore,Pepper,Black ale i Hart).No prostě dokonalé dílo od dokonalého Brukheimera. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má vše potřebné pro spokojenost a obdiv diváka. Maximální napětí, strhující akce, dokonalé herecké obsazení a k tomu jejich bravurní výkon. Zápletka špičková. Rozuzlení beroucí výdech i nádech. 100% úspěšnost. V dalším bodě to stojí zato se nad tím zamyslet. Film je zároveň i poučný. Na čem dříve tvůrci vytěžili peníze, tak na tom se dnes staví skutečně moc globálního kapitalistického režimu. Začíná to uměle vytvořenými útoky na společnost a její následné prevence v podobě monitorování osob kvůli naší bezpečností. Občané tak vkládají svou svobodu do rukou falešných hráčů a politických lhářů. Člověk se pak stává loutkou na divadelní scéně. O svou svobodu tím vlastně přicházíme. Neboť věříme těm lžím o bezpečnosti naší. Přitom se jedná spíše o bezpečnost a o pevnou moc těch nahoře. ()

johnys 

všechny recenze uživatele

Akční hi-tech trailler s prvky dramatu poamericku tak, jak si tento žánr představuji. Výborný tým herců, film má učebnicový spád a zajímavý scénář. Zručná režie Tonyho Scotta je zde jasně patrná. Nadčasový snímek, který nestárne, myšlenky v něm vyřčené jsou i dnes více než aktuální. Obavy některých uživatelů zde - kde že je sledovací technika nyní - přátelé, lepší je nevědět! :-) Pro Willa Smitha zlomový film, kdy se od zábavných “pop-cornových hitovek” dostal k hlubším tématům, mohl si již jako hvězda první velikosti pečlivěji vybírat a scénáře mu nabízené nebyly ošahané... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (21)

  • Brill (Gene Hackman) ve filmu používá zbraně Colt M1911 ráže .45 ACP a Remington 870 ráže 12 gauge. (dc125)
  • Průměrná délka záběru je 2,3 sekundy. (Kulmon)
  • Film s rozpočtem 90 milionů amerických dolarů si za první víkend připsal 20 milionů. V polovině dubna roku 1999 pak měl film na kontě výdělek 111 milionů amerických dolarů. (Sony1994)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Reklama

Reklama