Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Pobavila jsem se. A to říkám s plným vědomím a svědomím člověka, který naprosto nic nečekal, a jestli něco, tak trapas. Přelet nad kukaččím hnízdem to teda, Jacku, není, ale když ty umíš zahrát všechno - a s grácií. Psychosedánky mě asi pobavily ze všeho nejvíc a taky asertivní John Turturro :-)), ale co bylo zoufalé - po milionté "citové vyblejvání na stadionu+mikrofon+cedule" - na to už by měl být nějaký filmový předpis. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vztek je jediná věc, které se nezbavíš tím, že ji ztratíš." Jsem ochoten navštěvovat Kurs sebeovládání, protože doufám, že se ho stále ještě účastní věčný student John McEnroe. Kdyby tam náhodou nebyl, tak mi stačí psychopat Dr. Rydell, "tlustá" Kendra, stresové situace báječně zvládající Chuck či vynervovaný buddhista Arnie Shankman, protože s těmi je taky sranda. Poněkud smutnější je fakt, že hlavní trouba Dave nebyl zdaleka zábavný tak, jak mohl a měl být. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

hneď v úvode, aby som sa vyhol akýmkoľvek nedorozumeniam, musím napísať, že som bol hlboko sklamaný a tie dve hviezdičky som dal len tak tak a to za hercov - Marisa Tomei je skrátka kočka, Nicholsona skrátka zbožňujem a Sandlera mám od istej doby veľmi rád. Práve preto som čakal solídnu a zábavnú komédiu. Namiesto toho prišla nudná romantika. Ani tie postavičky v krúžku neboli vtipné, skôr bolo jasné, že scenárista "chcel" urobiť vtipnú partu, no pôsobí to umelo. Tie charaktery (počnúc Turturovým Chuckom, Guzmánovým Luom alebo pornolesbami) dostali sakramálo priestoru, ktorý nestál za reč. Veľmi úbohé a čajové, nebyť tých hviezd (síce nechápem, prečo toľko zvučných mien a dobrých hercov prijalo Segalovo pozvanie do tejto bubliny) tak ani tie 2 hviezdičky nedám - niet totiž za čo. Sklamanie ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Jak mám Jacka Nicholsona ráda, v tomto filmu mi vůbec nesedl. Naopak Adam Sandler byl celkem fajn. Ústřední hereckou dvojici ovšem zcela přebíjí vtipně napsané a zahrané vedlejší postavy pacientů Dr. Buddy Rydella (Luis Guzmán, John Turturro a další). Konec je pak tak stupidně přestřelený, že jsem musela jít okamžitě s počtem hvězdiček dolů. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film je tak trochu otravný už ze samotného námětu. Po celý film všichni se Sandlerem neskutečně vyjebávají a je to spíše frustrující, než zábavné. Humorné to také kdovíjak není, Sandlerův komediální talent tentokrát moc využitý není a celý film táhne především Jack Nicholson a jeho xichtění + nějaké ty drobné cameo role. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)
  • Poslední film herečky Lynne Thigpen (Brenda Daniels), která zemřela měsíc před jeho uvedením do kin. Snímek je věnován její památce. (ČSFD)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)

Reklama

Reklama