Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

John McEnroe kdysi řekl, že největším nepřítelem tenisty na kurtu je rozhodčí. Největším nepřítel Sandlerových komedií je nevyvážené tempo a mnohdy bohužel i on sám.. Naštěstí Anger Management polívají živou vodou Turturro, jehož prudký Chuck se zajímavým původem napůl Ital, napůl Ir, napůl Mexičan a možná Žid je naprosto kouzelný, "brazilská buzna" Guzmán, rozněžnělý Harrelson, či první a druhá meta bostonských Red Sox na Heather Graham. Ve věci "neveřejného" vyznání lásky na baseballovém stadiónu Yankees nevidím na rozdíl od jiných zde sebemenší důvod ke kritice, neboť se nebralo ani na vteřinu vážně. Řekněte, nebylo by hezké, kdyby se při živém přenosu čt z poslanecké sněmovny ti rozvášnění hoši, kterým na nás tolik záleží, chytli za ruce a napříč politickým spektrem si společně zanotovali: I feel pretty / oh, so pretty / oh so pretty and witty.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Blondie - "Heart of Glass" ,2. Jimmy Buffett - "Margaritaville" ,3. West Side Story - "I Feel Pretty" ,4. Louis Armstrong - "Mack The Knife" ,5. Smash Mouth - "Why Can't We Be Friends?" ,6. Bee Gees - "How Deep is Your Love" ,7. The Rolling Stones - "19th Nervous Breakdown" ,8. The Rolling Stones - "Street Fighting Man" ,9. Michael Jackson - "Scream" ,10. Santana - "Black Magic Woman" ,11. Carl Douglas - "Kung Fu Fighting" ,12. The Who - "Won't Get Fooled Again" ,13. Tori Amos - "China" ,14. Louis Prima - "When You're Smiling" ,15. Jane's Addiction - "Stop!" ,16. Van Halen - "Ice Cream Man" ,17. Cream - "Strange Brew", ()

Reklama

Mia... 

všechny recenze uživatele

Pro me je tohle jedna z nejlepsich komedii vubec.Malokdy mam prilezitost videt kvalitni komedii bez hloupych vtipku a velice vtipnych padu ze schodu, ruznych vulgarit a jine. U tohodle jsem se smala od zacatku do konce. Pisni jsem "Jsem tak hezka" a uklidnujicim slovem s masazi usnich lalucku me proste dostala do kolen.Herecke obsazeni je dokonale. Jack Nicholson a Adam Sandler jsou rozhodne mistri sveho oboru. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Je to typický Sandler vo svojej kryštalicky čistej podobe. Príbeh sandlerovský, herci sandlerovskí, moralita sandlerovská, humor sandlerovský a koniec takisto akoby vypadol z oka predchádzajúcim sandlerovkám. A čerešničkou na torte je samozrejme Jack Nicholson a jeho herecký koncert - to on ťahá celý film a robí z neho skvelú zábavu, pretože Sandlerova postava je absolútne nezaujímavá a takpovediac len prihráva na smeč Nicholsonovi. Napriek tomu že sandlerove filmy nemusím, pri tomto som sa veľmi slušne bavil , a to hlavne vďaka Nicholsonovi. Jeho kreácie v jednotlivých situáciách sú jednoducho nezabudnuteľné. Čiže zhrnuté - sandlerova komédia za 3 + nicholson ako špeciál bod = 4 na exota adama veľmi slušné hodnotenie. ()

Sigurd 

všechny recenze uživatele

Dvě věci se Kurzu sebeovládání upřít nedají. Nápad a slušné herecké obsazení- Tímto však bohužel výčet kladů končí. A. Sandler, hrající protentokrát úsporně s neměnným výrazem věčného otloukánka, marně drží krok s mistrem psychoušských rolí J. Nicholsonem. Ten, ač ukazující jen svůj komediální standard, představuje pro diváka opravdový vrchol snímku. Co nás tedy čeká? Nikterak převratný děj, dostane se i na křečovité, rádoby humorné scény nemající s pojmem bláznivá komedie absolutně nic společného. Věřte nebo ne, ve druhé části filmu se dokonce objeví něco nebezpečně připomínajícího gradaci. Samozřejmě jen z dálky. A „překvapivý“ závěr uvede věci „na pravou míru“. Happy end na N.Y. stadiónu aneb možná přijde i Woody Harrelson. Nějaké to poplácání po zádech, zamáčknout slzu a rozvalit se spokojeně v křesle. A proč taky ne. Právě jsem úspěšně absolvoval Kurz sebeovládání. Stálo to dost velkou námahu, nevypnout film už v půlce. 50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 135,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 195,7 mil. (NIRO)
  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)
  • Kabina letadla je zařízena přesně jako v Boeingu 767 - před odletem se však v záběrech objevuje Boeing 737. (jirijost)

Reklama

Reklama