Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Sherman Klump je geniální, ale také nemotorný a obézní muž. Ve snaze získat srdce své milované kolegyně Denise vytvořil své druhé já, užvaněného samolibého elegána Buddyho, který je jeho pravým opakem. A protože se ho Buddy snaží ovládat, rozhodl se pro jeho likvidaci. Když Sherman dokončí další ze svých vynálezů, pozve Denise do restaurace, kde jeho svérázná a stejně obézní rodina oslavuje otcův odchod do důchodu. Přes veškerou snahu zamilovaný profesor nedokáže jasně vyjádřit své city, a když se o to pokusí, jeho snahu zmaří Buddy. Sherman toho má dost a chce se Buddyho zbavit jednou provždy. Mezitím v laboratoři pes Buster rozbije lahvičku a z rozlité tekutiny vysublimuje Buddy. Ten brzy zjistí, že Sherman dostal výhodnou nabídku na svůj vynález omlazovacího elixíru, chce po něm finanční podíl a také udělá vše, aby získal Denise. Jenže do tekutiny, ze které vysublimoval, spadl psí chlup, a proto má nutkání chovat se občas jako pes. A to jeho budoucí plány dost komplikuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (274)

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Seru na to a du domu!!! No má tohle cenu? Samý špeky, prdy, kozy, ejakuláty. Vysvětlete už někdo Murphymu, že z primitivního originálu dobrou dvojku neudělá i kdyby na sebe natáhnul trojitý latexový panděro. A scénář? Račte nahlédnout: prd středně dlouhý........otočka.......krknutí taříkajíc od podlahy........prd dlouhý, modelovaný..........sliny, moře slin.............zuby, spousta protéz............finální prd. Musim dát odpad jinak bych tuhle flatulaci nerozdejchal! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Doesn't Really Matter - Janet Jackson ,2. Hey Papi - Jay-Z featuring Memphis Bleek ,3. Just Friends - Musiq ,4. Missing You - Case ,5. Even If - Method Man ,6. I'm Gonna Crawl - DMX ,7. Thinkin' Bout Me - Brian McKnight ,8. Here With Me - Dru Hill presents Jazz ,9. No You Didn't Say" Kandice Love ,10. Let Me Be - Eve ,11. Get With Me - Shorty 101 ,12. Do You Remember (Once Upon A Time)" Montell Jordan ,13. Thong Song UNCENSORED - Sisqo featuring Foxy Brown ,14. Off The Wall - Redman/Eminem .15. Just A Touch - R. Kelly .16. Snippets - LL Cool J . ()

Reklama

marlenna odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film dokázaly shlédnout celý, jen osoby holdující adrenalinovým sportům. Už v úvodních titulcích tohoto famózního filmu by mělo být důrazné varování, že tento film může vážně ohrozit vaše fyzické i psychické zdraví. Bohužel tam takové varování nebylo a já jsem v blahé dětinské nevědomosti věřila v slogan ,,Megafilm na Nově“. Nemůžu celý film ohodnotit, protože jsem zbaběle přepnula na jiný program. Pokud bych měla popsat 40 minut této koncentrované filmové hrůzy, tak použiji výrazů, za které by se styděl i velice vulgární dlaždič. Herecké výkony děsivé, hudba tam ani nebyla, pokud tím neoznačíme ty disharmonické zvuky doprovázející statickou kameru. Prostě dno filmové produkce. 2% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Doby, kdy Murphyho mnoharole používaly vtipy typu 'I met Dr. Martin Luther King' jsou ty tam a ta nechutnost možná opravdu přesahuje meze, ale viděl jsem ho jako malý a jaksi si na to zvykl a dokonce jsem se i smál. Peter Segal protkal film filmovými odkazy, vždyť natočil třetí Bláznivou střelu. A líbilo se mi to víc než první díl. Je to celkem hovadina, ale zdejší masová reakce mi přijde velice přehnaná, snad nejvíc, co jsem kdy na ČSFD viděl. ()

Exkvizitor odpad!

všechny recenze uživatele

Často se mi stává, že na špatných filmech usnu spánkem milosrdných, ale tady se mi to bohužel nepodařilo a ke všemu jsem nemohl ani prchnout z kinosálu, neboť jsem byl na tento "film" pozván. A tak jsem se stal smutným divákem jednoho z nejhorších filmů své éry. Jak hluboko dokázal režisér Mých drahých Američanů klesnout je k neuvěření... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. července 2000 v USA. (Varan)
  • Režisér Peter Segal se ve filmu objevil jako prodavač popkornu v kině. (HappySmile)

Reklama

Reklama