Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesvatý Pinheade, co tohle do prdele je? A jak je možné, že to dosáhlo tak vysokého hodnocení? Je to prostě blbost, kravina, trapárna, kosočtverčina u který jsem dokázal naneštěstí usnout AŽ po hodině a čtvrt a o tom, že už to teda nedokoukám, jsem se ani dlouho nerozmýšlel. Pro mě jen další potvrzení toho, že Parkerovi a Stoneovi se výborně povedl South Park, ale cokoliv dalšího na co sáhli (a tohle už je druhá věc mimo SP, co jsem viděl) stálo za starou bačkoru. Dal bych tak půl hvězdičky za to, že jsem se cca dvakrát pousmál. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Srdcervoucí příběh roztomilého koňomila Packera, takřka neprávem obžalovaného z kanibalismu. Epická sága o putování nehostinou pustinou, o přátelství, které prochází žaludkem, o hrdinných japoniánech, relaxačních sněhulácích, zlotřilých trapperech, jižanském kyklopovi a nepovedené popravě. Hudební špadojňkl svou silou drtí veškerá hollywoodská muzikálová čísla. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Klisna, o které jste si mysleli, že má jen vás, ale ona za vašimi zády klidně povozí celý město, toť jedna z hlavních zápletek Parkerova debutu, zčásti napsaného jako pomstu své někdejší snoubence, která ho podváděla ze zpěvákem univerzitního quartetu. Jmenovala se stejně jak ten kůň a dokonce je to prý jedna z tanečnic v závěrečné "Pověste ho vejš" choreografii. Upřímně řečeno se Trey Parker nemá čemu divit, když zamlada vypadal jak fujho Jerry Seinfeld. Nicméně tenhle muzikál má vlastně všechno, co já na těhlech studentskejch fraškách mám rád - produkční nedostatky nahrazené nadšením zúčastněných, nepochopitelné interní vtípky, everything goes mentalitu, vycházení z podnětů svého prostředí (ve své době nebyla legenda o Alferdovi Packerovi za hranicema Colorada nijak moc známá) a obecná maniakálnost. Na reakci jedné z postav u druhé prezentace písně Snowman si bezpochyby vzpomenu při svých budoucích muzikálových dobrodružstvích. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Cannibal! The Musical – toť výstižný názov, ktorý skĺbil tieto dve hlavné zložky do jednej zábavnej paródie s výbornými textami. Výsledný dojem príbehu zameraný na osudy hlavnej skupinky, ktorá sa pri výprave za zlatom musí vysporiadať s neočakávanými nástrahami a hladom, nepôsobil nijako trápne ani nudne. Práve naopak. Chytľavé melódie zapadajú do uší diváka dokonale. P.S. Objaví sa tu aj Stan Brakhage, tvorca všemožných krátkych filmov. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Špadojňkl! Parker a Stone si vzali příběh Alferda Packera po svém. To znamená pro ně typický absurdní humor, veselý písničky, čínský indiáni a špadojňklování k tomu. A je to fakt dobrý:) Vzhledem k tématu a prostředí mi to malinko připomnělo Ravenous. Ten muzikál berte s rezervou, spíš se mluví a zpívání je tady jako bonus. A vyšlo to sice s nálepkou Troma, ale určitě nečekejte nic ve tromáckém stylu. Snad až na sem tam docela dost povedený gore. Could you tell me what tribe this is? -Mmmm.... We are... indians! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)
  • Scéna, kdy se zlatokopové ptají poutníka na cestu do Prova, je odkazem na klasickou série Friday the 13th. (StrYke)
  • Věděli jste že Alferd Packer, člověk známý jako ten, kterého usvědčili z kanibalismu. 6. 3. 1874 se objevil v Los Pinos jako jediný přeživší neúspěšné expedice za zlatem? Díky záhadnému zmizení svých společníků byl obžalován z mnohačetné vraždy a později usvědčen z kanibalismu a uvězněn v Saguanche, odkud uprchl. O několik let později (v roce 1883) byl nalezen pod falešným jménem John Schwartz a opět zatčen. Hrozil mu trest smrti, ale v roce 1886 byl odsouzený jen ke 40 letům vězení. V roce 1901 byl pak podmínečně propuštěň. Stal se vegetariánem a zemřel v roce 1907 ve věku 64 let. (Rodriguez)

Reklama

Reklama