Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická hudební komedie o lásce, přátelství a smíření, natočená k oslavě osmdesátých narozenin Evy Pilarové. Příběh odehrávající se převážně v malebném prostředí prvorepublikové plovárny skýtá mnohá překvapení v podobě nečekaných výkonů hereckých a pěveckých hvězd, které tímto vzdávají hold dámě českého swingu. (Česká televize)

Recenze (56)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Sprvoti som dumal, či snáď nešlo o paródiu na muzikál. Ale ono nie, ono to úmyselne nemá koncept, vyznieva veľmi sílene, dialógy sú naškrabané amatérom, pesničky bez šmrncu, tanečky ako by nemali ani choreografiu. Prestárnuté hviezdy, ktoré tu vidíme, by sa nepresadili ani v obnovenej verzii Repete, a tým mladým dam dali tupé úlohy, najmä teda Kuchařovej sa využil prvý plán - blondína, tak z nej urobíme blbku. A všetci sa budú smiať. Nesmiali. ()

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsme dokoukali a vzajemne se provokovali,kdo to vydrzi. Pomohli jsme si lahvi alkoholu,bez toho by to asi neslo.Pilarova uz to,nastesti,neuvidi. Stupidni dej,stupidni vykony hercu-nehercu-zpevaku-nezpevaku.Dve veci nepochopim. 1.Kdo do tohohle dobrovolne narval prachy. 2.Kolik museli zaplatit protagonistum,aby v tom hrali a dobrovolne se ztrapnovali. ()

Reklama

Dzony 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není můj žánr a nic pro můj vkus.Ale když jsem viděl tu snůšku odstřelování a plivanců, tak jsem se na ten muzikálek zkusil podívat okem nezaujatého diváka, který má rád muzikálový žánr béčkového ražení ( to jsou snad téměř všechny ne?). No, je pravda, že u záběrů na některé celebrity jsem musel zavírat oči ( osobní problém), ale dal jsem to jinak v pohodě. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Malý tv muzikál s písněmi Evy Pilarové, který měl být dárkem k osmdesátinám, ale nakonec se ukázal jako rozlučkový. Předpoklady, aby to byla pecka to mělo solidní - osobnost, hity ( ikdyž si zrovna tyhle v autě nepouštím ) pozitivní letní feeling, rozverný námět rozdělené prvorepublikové plovárny, prvotřídní obsazení s rekordním počtem známých tváří na metr čtvereční,takže ač nemusím muzikály tak jsem tomu fandil, protože mám osobní zkušenost s tou noblesní dámou... jenže výsledkem je něco, co mne stálo hodně sil to dokoukat, prostě bída - humor alá kameňák , taneční čísla jak z osmdesátek, nucené herecké výkony apod. Dám tři hvězdy za miniscénky duo Hrušínských, kuchaře Svatopluka Karáska a tedy hlavně paní Pilarovou. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle si paní Pilarová nezasloužila.Všichni, kdo se na této hrůze podíleli by se jí měli in memoriam omluvit.Chtěl jsem to vypnout už ve chvíli, kdy byl Gregor-Kuchař-Brzobohatý trefen gumovým míčem do své duté hlavy a sesypal se ze sedačky jako pytel sraček.Když se pokusil zkurvit nádhernou píseň "je nebezpečné dotýkat se hvězd" společně s Briketou Cmuntovou, už jsem to nevydržel..... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama