Reklama

Reklama

Obří spár

(neoficiální název)
  • USA The Giant Claw
Trailer

Obsahy(1)

Gigantický sup z vnějšího vesmíru ohrožuje zeměkouli! Na počátku jeden pilot spatří cosi jako UFO, ale poté se ukáže, že to byl obrovský ošklivý pták. Tak se tým vědců spolu s armádou pokusí vyvinout zbraň, která by narušila příšerákův štít, který ho činí neviditelným vůči všem radarům - a zbavila nás ho jednou provždy. (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Giant Claw“ jednoznačně sází na to, že obrovské monstrum je tím největším tahákem. To je sice pravda, ale k tomu je potřeba udělat dobré efekty. Ty bohužel chybí a po trikové stránce je to až moc jednoduché. Místo toho se do popředí dostávají patetické proslovy a dialogy, které jednoduše nudí. Je to škoda, ale holt akci v té době dělají hlavně vojenské promluvy, nikoli sama akce. Trikově je film až příliš zjednodušovaný, a to je velká škoda. Ani v konkurenci svých účastníků tak nemůže uspět. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Tohle snad režisér nemohl myslet vážně!! Zemi atakuje gigantická slepice...s tim se fakt musí něco dělat. Film je hrozně nudnej, herci nehrajou nic moc a ani se jim nedvim, nejspíš si uvědomovali v čem hrajou....a hlavně pro Krista pána, kterej vůl měl na starosti udělat to nechutný ptačí monstrum?? Ta potvora vypadá tak nepřekonatelně blbě, že kdykoliv se objeví na plátně, tak se vám všechno zhnusí. Dvě hvězdy dávám proto, že je to opravdu nevšední zážitek, něco takového sledovat. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pro staré monster movie mám slabost, takže jsem se na tenhle poklad opravdu hodně těšil. Zpětně viděno, stačilo se podívat na trailer. Film totiž táhne jenom prehistorická létající obluda, a nějaký zajímavý děj, nebo napětí se čekat nedají. Film je z větší části nuda. Scenárista smysluplně nezaplnil ani těch 75 minut, takže většinu času jsou na plátně jen úmorné dialogy o ničem. Logických chyb a donebevolajících blbostí je tolik, že film funguje i jako komedie. Smíchu jsem se neubránil ani já, což je pro The Giant Claw hodně špatná vizitka. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Vojsko testuje radar a jeden pilót zbadá niečo ako tieň.Ohlási to ako UFO,vyhlásia poplach.Vyšlu stíhačky,ale jeden zmizne.Ale keďže radar nič nezachytil,pilotovi nechcú uveriť.Vtom ohlásia stratu väčšieho lietadla a tak mu potom uveria.Zistia,že sa jedná o obrovského vtáka,veľkého ako vojnová loď.Nič nepomáha,ani rakety,ani guľomety,proste nič.Ale nakoniec ho samozrejme dostanú.Neviem čo to bolo za vtáka,niečo medzi supom a moriakom.Totálne smiešny film.Ale keďže ja sa pozerám na tento film inými očami,tak je to za tri.Ale hlúposť je to teda poriadna.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tyhle vážně míněné, ale skrznaskrz pitomé filmy člověka pobaví víc než leckterá úmyslná komedie. Obrovský pták, který vypadá jako noční můra tvůrců Sezamové ulice, lapá stíhačky i bombardéry, labužnicky je rozkusuje a následně si pochutnává na nebohých pilotech, kteří se snášejí na padácích... To je ale ptákovina. Doslova. Na takový počin ani není třeba točit parodii - určitě by nebyla zábavnější. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Pracovný názov filmu bol "Mark of the Claw". (Mihail123)
  • Pilot v úvode filmu používa stíhačku Lockheed T-33 Shooting Star. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno