Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Netflix servíruje další španělskou omeletu, která Vám vleze až do baráku. Javier je ze začátku normální chlap co má rodinu ale nemá delší dobu práci protože už je straší a musí prodat skvělý byt a bavoráka. Začne být nešťastný a začne chodit tak kde dřív bydlel a chce svůj život zpět a později mu není proti srsti zničit cizí nájemníky. Film se ze začátku vleče ale pak jede jedna lest za druhou a hlavně mu to krásně vychází. Zajímavý jak z Vás materiální věci dokážou udělat magora bez zábran. 75% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý psychologický thriller. Španielskeho herca J. Gutiérreza stretávam v poslednej dobe často a je skvelý. Maria Casasa spomínať nemusím, ten už je snáď v každom lepšom španielskom filme. Je fajn, že režisér neodkrýva karty hneď v úvode a istú chvíľu trvá, kým divák pochopí čo sa chystá. Normálne som sa pýtal sám seba, že o čo tomu chlapíkovi vlastne ide...Film ma chytil a nepustil, divák je v napätí, netuší čo bude nasledovať a kam až dokáže hlavná postava zájsť. Dovolil si dosť a takých ako on, ktorým to ľahko prejde sú na svete mraky... Španielsko opäť super! 80%. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sice panu Chavierovi dobře rozumím, nikdo nechce doma vyžranýho synátora a nemožnou Mařenu, která neumí uvařit ani svíčkovou. Vyměnit si rodinky je v téhle době úplně normální věc. 9 z 10 zvěrolékařů doporučuje tuhle symetriku praktikovat aspoň jednou za život. Aspoň nemusíte každým dnem zkuhrat ve sprše, jaký máte nahovno život.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Španělskou inkvizici sice nesnáším, zato španělské filmy na mě většinou výborně fungují. I tentokrát to tak bylo. I když mi byl snímek hodně nepříjemný, byl to tvůrčí záměr, který skvěle vyšel. Sledovat Javiera, který kromě navštěvování kurzů zřejmě stihl absolvovat i vysokou školu manipulace, byl rozhodně zážitek. Netvrdím, že příjemný, ale určitě takový, který si budu pamatovat. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

I mě napadlo přirovnání filmu ke korejskému Parazitovi. Ale ničemu to nevadí, protože k žádnému kopírování nebo obkoukávání naštěstí nedošlo a film si jede svoji originální zápletku. Dvojice Javier a Mario hrají o sto šest a napětí by se dalo krájet. Tohle budu rozhodně doporučovat dále. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama