Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Muž, známý v oblasti reklamy, však ve svém věku přes 50 let nemůže sehnat práci. Všude chtějí mladé. Musí se proto i s rodinou vystěhovat z luxusního bytu, propustit služebnou a pravděpodobně i prodat auto, aby utáhli synovo vzdělání a vůbec živobytí. Přestěhuje se do bídného bytu v bídném okolí a občas se chodí na dům, v němž dříve bydlel, dívat. Do jeho bytu se nastěhovala mladá rodina s malou dcerou, muž pracuje jako viceprezident druhé největší dopravní společnosti v zemi. Při sledování rozsvícených oken v domě se začnou Javierovi v hlavě vytvářet ďábelské plány. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Javier byl v reklamě pojmem, ale zdá se, že je za zenitem a o jeho nápady už nikdo nestojí. Přichází pád! Stěhování z krásného velkého bytu do levnějšího a škrty v rodinném rozpočtu pro nedostatek peněz. Nechce se jen tak s tím smířit. Hlavně byt s krásným výhledem mu přirostl k srdci a protože mu zůstal klíč, začíná jej navštěvovat, ikdyž v něm bydlí už někdo jiný. Začíná neuvěřitelné drama, nad kterým stále ještě kroutím hlavou a nevím jestli by něco takového bylo možné doopravdy. Každopádně výborný film! ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Netflix servíruje další španělskou omeletu, která Vám vleze až do baráku. Javier je ze začátku normální chlap co má rodinu ale nemá delší dobu práci protože už je straší a musí prodat skvělý byt a bavoráka. Začne být nešťastný a začne chodit tak kde dřív bydlel a chce svůj život zpět a později mu není proti srsti zničit cizí nájemníky. Film se ze začátku vleče ale pak jede jedna lest za druhou a hlavně mu to krásně vychází. Zajímavý jak z Vás materiální věci dokážou udělat magora bez zábran. 75% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

𝐖𝐎𝐖, tak tenhle film překvapil.. mělo to pomalejší začátek, nicméně pak se to rozjelo. většinou se tyhle netflixový thrillery točí kolem “obětí”, avšak zde tvůrci udělali příjemnou změnu a děj se zaměřoval hlavně na javiera, nejdříve kladnou postavu, poté zápornou. lidi prostě milují pořádnýho záporáka. a javier byl hodně zákeřnej - nemohl si sehnat práci, neměl peníze, jeho rodina se musela odstěhovat a žít úplně jiný život. tohle se mu nelíbilo; byl zvyklý na život v luxusu. začne sledovat nové nájemníky, kteří obývají jeho starý byt. manipuluje, lže a nebojí se i zabít.. — čekala jsem úplně něco jinýho, ale tohle je fakt bomba. pokud máte rádi anti-hero postavy v hlavní roli a jejich cestu plnou intrik, tak doporučuju ‼️ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý psychologický thriller. Španielskeho herca J. Gutiérreza stretávam v poslednej dobe často a je skvelý. Maria Casasa spomínať nemusím, ten už je snáď v každom lepšom španielskom filme. Je fajn, že režisér neodkrýva karty hneď v úvode a istú chvíľu trvá, kým divák pochopí čo sa chystá. Normálne som sa pýtal sám seba, že o čo tomu chlapíkovi vlastne ide...Film ma chytil a nepustil, divák je v napätí, netuší čo bude nasledovať a kam až dokáže hlavná postava zájsť. Dovolil si dosť a takých ako on, ktorým to ľahko prejde sú na svete mraky... Španielsko opäť super! 80%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama