Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní film. Trochu mi to svým vyzněním připomnělo Parazita a zatímco spíš. Hlavním protagonistou filmu je Javier, který nemá práci a musí se spolu se svou rodinou vystěhovat ze svého luxusního bytu. Nese to velmi těžce. Změna nastane, když uvidí nový pár, který se do starého bytu nastěhoval. Sblíží se s nájemníkem a začne jim dělat ze života peklo. Javier se díky svým činům stane obětí vydírání a musí jednat. Udělá maximum proto, aby se dostal do této nové rodiny a tu starou hodí za hlavu. Film působí dost ponuře a negativně. "Nelži mi!" ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Trochu mě film připomínal Zatímco spíš s Luisem Tosarem, tam byla hlavní postava taky hajzlík převlečenej za kamaráda. Holt, když se posere můj sladkej život, tak se ho snažím dojebat i ostatním. Z toho důvodu se na film nedívá moc dobře, navíc když záporákovi všechno vychází. Do kategorie psychologickejch thrillerů to sedí dokonale a tenhle žánr španělé umí. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia kvalitka zo Španielska. Mnohým pripomína Parazita, z môjho pohľadu tu ide o podobnosť čiastočne stalkerským námetom, ale to spracovanie je výrazne iné. Mne osobne vyhovovalo, že je tu menej krvi, ale na druhej strane výborná atmosféra a ešte lepšie dialógy. Tempo výborné a na záver sa opäť môže človek len tešiť, pretože prinesie so sebou aj malú čerešničku. Španieli to s prekvapeniami vedia, ich filmy sú spolu so Škandináviou právom špičkou kontinentálnej Európy. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Uším nejvíce lahodící jazyk na světě a země, z níž lezou jen samé povedené thrillery. Faktory, co mě přilákaly i k tomuhle neprávem zapomenutému filmu, co visí už 3 roky na Netflixu. A jsem dost rád, že díky účasti Maria Casase z bezkonkurenční Neviny tohle super dílko nebudu dále přehlížet. Konečně zase trochu svěží vítr mezi všemi těmi průhlednými snímky, kde hned víte, co se bude dít a jak to celé skončí. Ty kluci i holky jihoevropský to zkrátka umí. [viděno na Netflixu 18.2.2023] ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Javier je trochu nemocnej. Trochu dost a proto se neumí srovnat s faktem, že je bez práce a nemůže už tím pádem žít se svou ne zrovna modelovou rodinou v krásný novostavbě kdesi v Barceloně, ale musí vzít zavděk o poznání skromnějším kvartýrem v jiný části města. Náhoda tomu chtěla, že mu zůstal klíč od předchozího bydlení a v jeho chorý palici se začne rodit plán, jak se vrátit zpět do svýho starýho standardu, kde by jako bonus k hezky placenýmu místu získal i bohatou nevěstu a rozkošnou dcerku k tomu, protože ta jeho současná rodina ho fakt nebere. Jednoduchej, ale brilantní scénář, hlavní hovado taky v pohodě, Netflix zase boduje. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama