Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

bourec 

všechny recenze uživatele

A jestli neumřeli, žijí spolu dodnes.Španělé znovu obhajují korunu národa, kterýmu se nechce moc pracovat.Film je línej, pomalej, a v žánru thriller asi žádnou velkou díru neudělal.Pastoři možná chtěli, aby jsme obdivovali toho zmetka, kterej to vlastně bez použití nějakého většího násilí hezky zaonačil, ale mě by spíš rajcovalo, kdyby tomu zmrdovi někdo na konci rozrazil hlavu krumpáčem.Slabý až běda.30%. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Javier byl v reklamě pojmem, ale zdá se, že je za zenitem a o jeho nápady už nikdo nestojí. Přichází pád! Stěhování z krásného velkého bytu do levnějšího a škrty v rodinném rozpočtu pro nedostatek peněz. Nechce se jen tak s tím smířit. Hlavně byt s krásným výhledem mu přirostl k srdci a protože mu zůstal klíč, začíná jej navštěvovat, ikdyž v něm bydlí už někdo jiný. Začíná neuvěřitelné drama, nad kterým stále ještě kroutím hlavou a nevím jestli by něco takového bylo možné doopravdy. Každopádně výborný film! ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele

Trošku podivný film o parazitickém psychopátkovi (t.č. evidovaném na úřadu práce), který pomocí silně rafinovaných a poněkud nerealistických kroků neváhá trvale vyměnit svou ženu a XXL dítě ze lepší byt, auto i novou poskytovatelku obojího (včetně pár přidružených mrtvol v rámci akcí los kulovos bleskos a též los pedofilos zvracenos). Nebylo to ale moc napínavé a závěrečná pointa byla dost nečestná a nesportovní (jak by řekl Mirek Dušin, kterého nikdo nikdy neslyšel říct sprosté slovo). Mistr si toho všeho myslím ale asi moc dlouho neužije a ještě bude vzpomínat na svoji útulnou garsonku a svého supícího pokrevního spoluběžce - Newtonův zákon příčiny a následku je neúprosný a není před ním úniku ... Španělština jako vždy velmi příjemná, ale třeba proti geniálnímu Contratiempu nebo Divokým historkám to byl trošku nevýrazný, nedotažený a za vlasy docela přitažený umělý odvárek. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Trochu mě film připomínal Zatímco spíš s Luisem Tosarem, tam byla hlavní postava taky hajzlík převlečenej za kamaráda. Holt, když se posere můj sladkej život, tak se ho snažím dojebat i ostatním. Z toho důvodu se na film nedívá moc dobře, navíc když záporákovi všechno vychází. Do kategorie psychologickejch thrillerů to sedí dokonale a tenhle žánr španělé umí. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý psychologický thriller. Španielskeho herca J. Gutiérreza stretávam v poslednej dobe často a je skvelý. Maria Casasa spomínať nemusím, ten už je snáď v každom lepšom španielskom filme. Je fajn, že režisér neodkrýva karty hneď v úvode a istú chvíľu trvá, kým divák pochopí čo sa chystá. Normálne som sa pýtal sám seba, že o čo tomu chlapíkovi vlastne ide...Film ma chytil a nepustil, divák je v napätí, netuší čo bude nasledovať a kam až dokáže hlavná postava zájsť. Dovolil si dosť a takých ako on, ktorým to ľahko prejde sú na svete mraky... Španielsko opäť super! 80%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama