Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani vtipné. Stejně jako Arachnia je tenhle film stejná nepovedenost (až na to, že Arachnid je na jedno procento napínavý, a Arachnia vtipnější). Ale Proč je v pár scénách pavouk dělán ze Stop Motion? Nepatří náhodou tyhle efekty do dvacátého století? Herci mohli být lepší. Na pavouka jsem musel čekat dost dlouho, a nezáživné. Asi jsem měl vážně Smolíčka. ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek jsem si dlouho schovával na takovou tu ideální chvíli, kdy je člověk utahanej, nemyslí mu to a prakticky je mu jedno na co se dívá. Arachnid mě naprosto v ničem nezklamal. Pokud jsem správně pochopil, tak milý pavouček nám přiletěl z vemíru a jeho pomotmci mutují na bunečné úrovni ve vyšší formu. K tomu se přidá hezké prostředí pralesa a skvěle vyzbrojený tým. Mńamka. Tým, který si yslí, že pavouci žijí v podzemí, kopou si nory. Specialista v lekářství potvrzuje výskyt klíštat pod kůží a akční komado pravidelně střílí po každém křéví, kde se něco šustne. Náš pavouk je kapitola sama o sobě. Vypadá, že je z pancéře. Dokáže odrážet kulky. Horší je to však se dřevěnými šipkami, které se do něj vesele zapichují. Nejvíc však všechny dostane závěr, který nám ukazuje novou zmutovanou formu tzv. PAVOUKOČLOVĚKA. Herecky, trikově, scánáristicky je to někde na úrovni krokodýla jedničky a dvojky. K tomu však nemá smysl se rozepisovat více... Měl jsem nutkání to neposlat do odpadu, ale ostatní nekvalitní horory by mohli pak být dost podhodnocené. ()

Reklama

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Obálka a obsah mě přinutily koupit dvd. Začátek není nejhorší a možná, že kdyby se celý film povedl stejně dal bych i tu hvězdu, ale to by se nemohla z filmu vyvinout taková ******. Herci ehm asi herci děs a hrůza, ale on se celý film moc nepovedl, protože podle mě má Arachnid zpackaný potenciál. Mohl z toho být zajímavý horor nebo Sci-fi takhle, ale není ani jedno. 13% ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Pavouci obřích rozměrů? To už to několikrát bylo. Proto Arachnid ničím novým nezaujme. Slabé herecké výkony nejsou to nejhorší. Špatná práce animátorů vytvořit skvělého zabijáka byla tím nejhorším. Nehledě na to, že je i špatně pojata. Džungle? To od začátku smrdí smrtí. Režisér Jack Sholder to tentokrát úplně pos*al. Diváky v mladém věku to může zaujmout, ba dokonce i vyděsit. Mně to také před 10 ti lety vyděsilo a bavilo, ale dnes už se na to dívám pouze z hlediska špatné a odfláknuté práce. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám doma už nějakou dobu, ale nechtělo se mi do něj. Nedávno ho dávali v televizi a bohajeho to byla p...vina. Snad nejhorší španělský film, který jsem kdy viděl. Sice jsem u něj usínal, ale prostě usnout se u něj nedalo. Nevěřícně jsem čuměl na to co je možné natočit. (12.6.2016) - Už to bude šest roků, co jsem tento španělský „klenot“ viděl poprvé a ani po těch letech jsem své rozhodnutí ohodnotit film ODPADEM nezměnil. Chtěl jsem mu dát prostě ještě druhou šanci, ale i při reparátu jsem měl obrovské problémy, abych u jeho sledování neusnul. Céčkové horory se zvířecí tématikou (Asylum, Nu Image) mi nikdy zásadně nevadili, přestože většina z nich je vážně hrozná – ale alespoň jsem se u nich občas i pobavil. U Arachnidu tomu tak ovšem nebylo. Stupidita z toho smrdí na sto honů, jedno klišé střídá druhé a otřesní robo-plyšoví pavouci naženou hrůzu snad jen zoufalcům a malým děckům. Opravdu jsem chtěl dát alespoň nějaké to procento za pěkné prostředí ostrova a pohlednou Alex Reid. Jenomže to by nesmělo jít o španělský film! Asijské, severské a španělské filmy jsou na mém žebříčku úplně nejvýše a proto od nich vyžaduji vždy o něco navíc, nežli u těch amerických či kanadských. Proto to velké zklamání. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama