Reklama

Reklama

Sting

Trailer 2

Obsahy(1)

Za chladné a bouřlivé noci v New Yorku spadne z nebe záhadný objekt a prorazí okno zchátralého činžovního domu. Je to vejce, z něhož se vyklube podivný pavouk. (TommyZR)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (13)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tvůrci Wyrmwoodu nám doručili už druhého letošního pavúčika, který je podán více odlehčeněji a arachnofobikům nedá bohužel moc zabrat, v tomhle byl Vermines agresivnější a úspěšnější a tady se zkrátka v mnoha věcech mohlo přitvrdit, ale určitě Sting neurazí. Opět tu máme panelák, spousta lidí a jedno vajíčko z vesmíru, ze kterého se vyklube pavouk, který má čím dál větší apetit. Malý pavouk byl pěkně exotický a scéna, kde vlezl do ženy a začal v ní dělat bordel v těle byla solidní, ovšem tady se dalo vyřádit tak, že z toho mohla být gore scéna roku, tu se mohli teda vyřádit 3x více. Připomíná to spíš monster horor béčka z 90. let, které mají odlehčený nádech a úplně to nevadí, jen humor úplně nefunguje a vraždy jsou spíš mimo záběr, když už z toho udělali vyvražďovačku, tak to chtělo výživnější mordy, protože atmosféra moc nefunguje a strach z pavouka tím tuplem. Koukatelné a příjemné, ale na vyšší hodnocení se nevyškrábu. Vermines byli jinde. 60% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Priserkovska nuda s mimoriande hlupym spravanim sa ustrednej rodinky. Bez srandy najlepsi herecky vykon podava prave stara mama, zrejme s Alzheimerovou chorobou. X dookola recyklovanych klise, ktore nema zmysel vymenuvavat, su tu takmer vsetky, a tak vas prakticky nema co prekvapit. O strachu nemozno hovorit pretoze i lakacky su ocakavane. Neodporucam. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tam kde Vermines(2023) disponovala kvantitou pavouků Sting si hravě vystačí s jedním větším. Škoda, že se vypapal a svoje hrátky s lidma rozjel trošku víc až cca po hodině. Taky bych klidně uvítal kdyby se Kiah Roache-Turner víc odvázal a nabídl divákům víc obětí. Celkově mi filmy(horory) znechutí i odpornej Happy End. A tenhle byl teda ukázkovej. Ale tak nějak se dal čekat už podle toho kdo jsou hlavní postavy kolem kterých se film točí. Ale abych jen nekritizoval. Sem tam se objeví nějakej fórek. Pavouk ikdyž byl digi byl taky dobrej. A samozřejmě potěší i očekávanej závěr s možností druhýho dílu. A na rozdíl od Vermines od kterýho jsem si sliboval hodně a ve výsledku mě film spíš zklamal jsem si od Sting nesliboval nic a nakonec mě tenhle kousek spíš v dobrým překvapil. Takže 3hvězdy dám. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Arachnofobici letos zažívají krušné časy. Letos tady mámě Havěť, která byla povedená z mnoha důvodů a teď Sting. To oproti mnohem reálněji pojatější Havěti sází na sci-fi linku o jednom malém pavoučkovi z vesmíru, který se rapidně zvětšuje a likviduje osazenstvo panelového komplexu. Pavouk je zde jenom jeden a je převážně dělaný CGI nebo praktickými efekty. To není na škodu, ale pocit nějaké nepříjemnosti je pryč a spíše to připomene starší filmy, které kdysi vycházely po stovkách. Je to zábavné, občas vtipné a naopak oproti Havěti mnohem víc brutálnější, ale ne tolik, aby mě to uneslo. Jedná se tak o fajn jednohubku, která rozhodně neurazí. Pokud vznikne dvojka, potenciál se zlepšit a zvýšit bodycount je obrovský. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Sting sa určite nevyhne porovnávaniu s nedávnym Vermines. Po rokoch pavúčich suchôt sme totiž v blízkej dobe dostali akousi náhodou dva pavúčie horory za sebou. No zatiaľ čo ten francúzsky prírastok sa pokúša látku aktualizovať pre nové tisícročie a doručiť funkčný (a skutočne dobrý) horor. Sting uviazol niekde pred tridsiatimi rokmi v Béčkových vodách. Kiah Roache-Turner si síce urobil aké také meno jeho absolútne uletenými blbůstkami Wyrmwood, a Sting točí veľmi podobným štýlom. V žánri by tak nemalo chýbať napísané "komédia", akurát narozdiel od sebaparodického Wyrmwood sa pri Sting musí držať úplne na uzde, takže je to vo výsledku iba nudné, neatmosférické a hororové (s výnimkou možno dvoch scén) asi tak, aby to vystrašilo deväť ročné deti. S výnimkou akčnejších záverečných pätnástich minút s gumovým pavúkom tak len horor, ktorý sa nikdy poriadne nezapichne. CELKOVO: 4/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama