Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tahle scifi /hororová akce se hodně šílená ,ale celkem i vtipná. Mimozemštan ,který na sebe bere podobu lidí a dělá z nich vraždící monstra se chová dalo by se říct jako slibovaný socialismus v praxi. Když něco budeme chtít tak si to půjdem do krámu vzít a nebudem potřebovat peníze. A takhle se chová ten mimozmeštan.Na co má chut to si vezme. Agent FBI se ho s pomocí detektiva Becka snaží chytit ,ale není to tak jednoduché zvlášt ,když ten agent je taky mimozmštaň a pouze jeho zbraní se dá zlikvidovat a jen ,když opští tělo hostitele a hledá si jiný. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočené levné béčko o mimozemšťanovi, který parazituje uvnitř svého hostitele a nutí ho páchat kriminální delikty a o jeho pronásledovatelích. Ze scifistického či hororového hlediska bezvýznamná záležitost, které schází i vzhledem k omezenému rozpočtu i výprava. Jednorozměrný snímek pro příznivce akční podívané. Celkový dojem: 40 %. ()

Reklama

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Pro tyhle momenty prostě miluju film, takovejhle poklad se nenajde vůbec často ! Pár let předtím, než si Kyle MacLachlan střihnul agenta Coopera ( pro tu roli se narodil ) bojuje v poctivým osmdesátkovým béčku proti emzákovi, kterej mění těla rychlostí, kterou by moh’ závidět i Sparťanskej management při výměnách trenérů. Jeho parťák skoro polovinu filmu netuší, že maká s marťanem-klaďasem a ve výsledku je z toho zručně natočená, místy až brutálně roztomilá píčovinka, která chvilkama lehce evokuje Temnýho Anděla s Dolfíkem. Já se bavil skvěle a sázím plnotučnou čtyřku 💅 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť kvalitne spracovaný béčkový scenár. Dokonca aj akcie a efekty sú na slušnej úrovni. Dopomáha výber hercov, alebo skôr napísané charaktery postáv. Dej by sa síce dal zhrnúť do jednej epizódy 'The X-Files', no vtedy boli Scullyová a Mulder asi ešte v plienkach. Nemám však na film skoršie spomienky, tak hodnotím objektívne. 65%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Akčné sci-fi kombinované s body hororom, čím sa dostávam k tomu, že by som radšej tento scenár videl v réžii Davida Cronenberga. Ten by z látky dokázal vyťažiť maximum a nemuseli by sme sledovať nekonečné prestrelky. Ale poteší brutalita, množstvo mŕtvol a nakoniec aj pointa, tá sa tvorcom vydarila a niekde v kútiku duše (alebo vďaka mimozemšťanovi v tele) mám menšiu výčitku, že nedávam štyri hviezdy. Mimochodom ide o esenciálnu osemdesiatkovú záležitosť, bohužiaľ ma s ňou nespája nostalgia, pretože som na film natrafil až 35 rokov po jej vzniku. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)
  • Pri prenášaní mimozemšťana do úst Jonathana Millera bol samotný herec William Boyett natoľko znechutený, že to odmietol ďalej sledovať a skutočne odišiel. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama