Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack přepadne banku. Policie ho pronásleduje, jeho auto při tom vybuchne. V nemocnici se popálený Jack probere z bezvědomí. Strhá ze sebe všechny hadičky, které do něho vedou, a z úst mu vyleze slizká příšera, která přeleze do těla sousedního pacienta. Jack umírá. Příšera takto čas od času změní hostitele. Lidé s příšerou v těle jsou agresivní. Policie nachází mrtvá těla a hledá příčinu smrti. Policistovi se do pátrání plete agent FBI, který má magický předmět, z něhož vychází záření, jež paralyzuje příšeru. Než se ji ale podaří zlikvidovat, několik lidí zemře a zraněni jsou oba policisté. V nemocnici agent FBI vdechne druhému policistovi život a sám umírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Cizopas s fetišem na Ferrari, rockovou hudbu, dámská poprsí a prezidentskou funkci vs. pomstychtivý lovec na jeho měnící se stopě. Rozkošné sci-fi béčko, které postupně dodá všechny atributy, co od žánru vyžaduji (včetně guilty pleasure zázraku na samém konci). Parazitobijec Kyle MacLachlan dokonale zužitkoval svou vizáž „dnes ráno jsem přiletěl z Alfa Centauri“.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťan vydávajúci sa za agenta FBI Lloyda Gallaghera prenasleduje na Zemi nebezpečného vesmírneho kriminálnika, ktorý sa svojvoľne prevteľuje a pácha ťažké zločiny. Má slabosť pre Ferrari, dobrú rockovú muziku a absolutne pohŕda zákonmi. Americký akčný sci-fi horror "Tajomné zlo" natočil v roku 1987 béčkový režisér Jack Sholder. Do úlohy agenta Gallaghera obsadil herca Kyle MacLachlana. Ten so svojou výraznou tvárou a nevšednou mimikou pôsobí vskutku ako keby bol z inej planéty. ** ()

Reklama

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Pro tyhle momenty prostě miluju film, takovejhle poklad se nenajde vůbec často ! Pár let předtím, než si Kyle MacLachlan střihnul agenta Coopera ( pro tu roli se narodil ) bojuje v poctivým osmdesátkovým béčku proti emzákovi, kterej mění těla rychlostí, kterou by moh’ závidět i Sparťanskej management při výměnách trenérů. Jeho parťák skoro polovinu filmu netuší, že maká s marťanem-klaďasem a ve výsledku je z toho zručně natočená, místy až brutálně roztomilá píčovinka, která chvilkama lehce evokuje Temnýho Anděla s Dolfíkem. Já se bavil skvěle a sázím plnotučnou čtyřku 💅 ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

úvodných 15 minút super a potom sa to už len vlečie do finále, ktoré je veľmi zlé; celkovo - priemer, zaujímavé možno ako jedna z úplne prvých roličiek pre 42-ročného dannyho treja (v poslednej tretine filmu hrá jedného z väzňov) a v poradí tretia filmová rola pre neherca kylea maclachlana a zároveň prvý film, ktorý nerobil s lynchom (po dune a blue velvet), ktorý ho objavil; efekty dobré, za tie tiež 1 hviezdička ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

To si takhle přepínám kolem půlnoci kanály a skočí mi tam chlapík, který právě vyloupil banku a ujíždí v černém Ferrari, se kterým bez milosti sestřeluje lidi. Jiný film jsem tedy již nehledal a dobře jsem udělal. Tajemné zlo je klasické hororové béčko z let osmdesátých. Jenže já jsem Bé pozitivní a na podobné filmy se moc rád podívám... Záhadný mimozemšťan krade lidská těla, se kterými pak loupí, vraždí a moc rád jezdí ve Ferrari. Vesmírnému návštěvníkovi je v patách podivný policista v podání sympaťáka Kylea MacLachlana, který řídí *chvíle napětí* také Ferrari. Koncept je podobný Carpenterově Věci, kde mimozemšťan také mohl vypadat jako člověk, ale zde většinou víte do koho se mimozemšťan převtělil takže tím odpadá napětí a v momentě, kdy si mimozemšťan vybere striptérku za své příští tělo dokáže, že kluci z vesmíru mají jak dobrý vkus na auta tak i na ženy. Hudba se snaží za každou cenu podtrhovat strašidelnou atmosféru, ale není moc povedená a já bych jí dokonce označil za šílenou. Jedná se o celkem napínavý akční horor, který nevyděsí, tak jak by chtěl. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodní honičky se u černého Ferrari střídavě mění 2 poznávací značky. (Fenk)
  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)

Reklama

Reklama