Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack přepadne banku. Policie ho pronásleduje, jeho auto při tom vybuchne. V nemocnici se popálený Jack probere z bezvědomí. Strhá ze sebe všechny hadičky, které do něho vedou, a z úst mu vyleze slizká příšera, která přeleze do těla sousedního pacienta. Jack umírá. Příšera takto čas od času změní hostitele. Lidé s příšerou v těle jsou agresivní. Policie nachází mrtvá těla a hledá příčinu smrti. Policistovi se do pátrání plete agent FBI, který má magický předmět, z něhož vychází záření, jež paralyzuje příšeru. Než se ji ale podaří zlikvidovat, několik lidí zemře a zraněni jsou oba policisté. V nemocnici agent FBI vdechne druhému policistovi život a sám umírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když sem tento film viděl asi před 8 lety, tak jsem z něj byl úplně vedle.Po čase jsem se k němu vrátil a bohužel to nadšení nějak vyprchalo.Ale věřím , že v roce 1987, to musel být hit.Film má neuvěřitelně hustou atmosféru, děsivou hudbu a celkem dobré herecké výkony i přesto , mi stačí když to tak na další 2 roky neuvidím. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tahle scifi /hororová akce se hodně šílená ,ale celkem i vtipná. Mimozemštan ,který na sebe bere podobu lidí a dělá z nich vraždící monstra se chová dalo by se říct jako slibovaný socialismus v praxi. Když něco budeme chtít tak si to půjdem do krámu vzít a nebudem potřebovat peníze. A takhle se chová ten mimozmeštan.Na co má chut to si vezme. Agent FBI se ho s pomocí detektiva Becka snaží chytit ,ale není to tak jednoduché zvlášt ,když ten agent je taky mimozmštaň a pouze jeho zbraní se dá zlikvidovat a jen ,když opští tělo hostitele a hledá si jiný. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Kyle MacLachlan se propůjčil k hororu, který skončil na půl cesty mezi kvalitou a naprostou nudou. Hudební doprovod je stále stejný včetně atmosféry, která sází na obličej Kylea. Nechápu, kdo tento snímek mohl nazvat brutálním a nebo se brutálnost počítá podle počtu kulek, které se v průměru vystřelí do člověka ve filmu a on se po nich složí na zem. Takové číslo by bylo vysoké, protože mimozemšťané opravdu hodně vydrží. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Osmdesátý léta, poldové, luxusní auťáky a podivný ZLOčinec. Ty vole, sci-fi horrorové Miami Vice je tady! Miluju osmdesátý léta a v tomhle filmu jsem si je fakt užil. Móda, hudba, oblečení, ženský. Wau. Kyle MacLachlan opět (vlastně v předstihu) coby agent FBI a zdá se, že zde si pozdějšího kultuvního Coopera docela osahal a vyzkoušel. Naprosto šukézní Claudia Christian, ty kozačky mě málem zabily!!!! Jen škoda, že to ke konci nenabírá moc na tempu a negraduje. Ten závěr je takový trochu suchý. Mohlo to trochu více přitlačit na pilu. Ale jinak hodně slušnej film, nijak si nestěžuji. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Výborný, akcí nabitý sci-fi film, ikdyž to sci-fi je možná kromě toho, že se jedná o boj mezi mimozemšťany, trošku zavádějící. Honba za zničením "konkurenční" bytosti, která potřebuje stále čerstvé tělo, je nádherně divoká, zničující, drsná a agresivní a odehrává se mezi nic netušícími obyvateli jednoho městečka. Připravte se na slušnou jízdu... [8/1O] (The Hidden, USA, akční sci-fi) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)
  • Pri prenášaní mimozemšťana do úst Jonathana Millera bol samotný herec William Boyett natoľko znechutený, že to odmietol ďalej sledovať a skutočne odišiel. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama