Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda to nikdy nemal v hlave v poriadku, ale to už dávno vieme. Jackass 4 je pravdepodobne posledným kúskom tých šialenstiev, čo tieto chalani v poslednom čase vymysleli a zrealizovali. Oni by v tom, najmä motor J. Knoxville, možno pokračovali do „nekonečna“, ale ľudské telo má svoje limity. Nikdy som nebol fanúšikom Jackass , ale pred niektorými kaskadérskymi kúskami dvíham klobúk. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Paramount Pictures | V živote nech vám nenapadne, že sa vám páči tento film. Alebo Jackass ako celok. Ubližujú si tam a je to nevhodné, tieto veci sa proste nerobia, sú to dospelí ľudia a mali by poznať základy slušného správania, hlavne teda pred kamerou. Nikdy to nepúštajte deckám, nikdy sa nepriznávajte, že ste to videli a už vôbec o tom nepíšte žiadne recenzie. Vymažte tento film z existencie. Srandujem, je to zábava, ale extrémne nevhodná a drbnutá. Viac TU. | Hodnotenie: 7/10 | ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z Jackass se po letech nedostavila! Většinou genericky oplzlé  scénky už jsme viděli v době kdy to bylo těžce cool. Celé je to takový marný pokus na sebe po letech znovu upozornit. Znuděně jsem se za celý díl pousmál jen včelímu roji v rozkroku Steva- O, létajícímu Zachovi do kaktusů a hokejové střelbě na Ehrena v brance. Doba zhovadilých kousků těchhle magorů už je zkrátka o jednu generaci fuč. 2/10 ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Uznávám, Děda mizera byl ještě posledním vyhaslý bod na konci smradlavého tunelu plný hoven. Viděl jsem v Noksvilovi i trochu Borata, a přes to, že jsem předtím žádný film s Jackass neviděl. Proč bych se také měl smát zábavě pro primitivy, a hodně se ujebat nad smradům z družiny, co si hovna mažou po ksichtu, serfujou po tlustoprdovi, hážou si na hlavy bowlingové koule, chčijou si do kaďáku, nastrčí si do toho banán a jahodu, a vymačkaj si domácí milkshake. Tohle není z mé gerontní fantazie, jen hodně koukám na fetiš porno. Pokud existuje ve slovníku termín "americká zábava", k těmhle filmům se přiloží odkaz s URL. Mrzačení do toho bodu, kdy už necítíte žádný lidský cit, kdy se vám koule roztaví jako tavený sýr, kdy se žaludek smrkne do arašídu, a kdy spermie z toho neustálýho vyřazování, už ztratí balanc a zrak, a spletou si místo vajíčka ledviny, a opravdu, tohle nechce žádná ženská. Užijte si zábavu pro všechny jaderné fyziky, vědce, pedagogy, kvantový fyziky, inženýry, a premiéry. Ty určitě nedělají po celých nocích nic jiného, jen čumějí na tyhle umělecké vitráže, které by se skvěle vyjímaly v Louvru. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

"Opakovaný vtip prestáva byť vtipom", Jackass nepriniesol nič nové. Ale na druhej strane proti gustu žiadne dišputát. Ale moje gusto to nie je. Nepríde mi vtipné, keď dospelí chlapi skáču do hovien alebo bľujú o dušu. Ani keď si na vtáka necháš položiť 1000 včiel a celkovo mi myšlienka nechať si drtiť gule profi boxerom príde retardovaná. Tak ako celý tento formát. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Pri natáčaní dostal Steve-O najhorší otras mozgu v živote. (Game90)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno