Reklama

Reklama

VOD (1)

Shadyside, rok 1978. Škola končí a letní aktivity v táboře „Nightwing“ právě začínají.  Jenže v okolí se potuluje místní psychopat, který je posedlý touhou zabíjet. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Za mě teda slabší než jednička a o hodně. Jednička měla 3 vrahy a rozjela se od začátku tady čekáme přes 40 minut na první mord a , že by byl tak úžasný se říct nedá (ono všechny vraždy jsou cgi bordel dá se říct ). Záporák je nudný a bez charismatu (ani ti co byly v jedničce ho neměli, ale byli něčím zajímaví tenhle ne paradoxně jeden z nich je zde, ale je to totálně odfláknuté) a ten pytel na hlavu získá až na konci a více méně náhodou. Kromě těch dvou sester zde není ani jedna zajímavá postava máme zde dva feťáky, místního panice,  syna šerifa a hromadu zbytečných postav. Konec už je vyloženě píčovina a nedává smysl tolik pobodání by nepřežil ani Michael Myers. Plusové body za toho vraždícího kluka z jedničky a tu holku co si při vraždění zpívala (byla i v jedničce) mínusové za absenci humoru. Abych byl upřímný 60 procent si to zaslouží, ale to jsem dal jedničce a tohle je horší. 40 procent ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už se asi přestanu dívat na trailery, které dokáží svým pohádkovým střihem nalákat, ale .... vlastně jsem žádný trailer neviděl, upoutávka na druhý díl byla po skončení toho prvního, sráčové ! Néé .. Jako upřímně, Ulice strachu 1978, mohla být z jedním adeptů na Slasher roku, jako jsem rád, že se někdo snaží oprášit tento Hororový subžánr a přinést něco nového, ale já jsem prostě zklamaný. Bylo vidět, že tvůrci nemohou sešlápnout ten plyn pořádně a rozjet to na plný koule. Nedávno jsem četl komentář, se kterým se naprosto ztotožnuji už dlouhá léta - děti hrající v Hororech, které jsou pro děti nepřípustné, je na hlavu. A tady camp plný dětiček. Přál bych si vidět zase jednou pořádný Slasher plný krve, koziček, sexu, pěkných hereček a brutalit (čekal jsem to zde). Každopádně, i tahle série je už teď nadprůměrná, kvalitně natočená (Netflix), má to skvělý příběh, casting je taky celkem fajn, nechybí sem tam humor a brutalita je též mimořádně vyšší, než by kdo čekal. 1666 zhlédnu až bude opět čas, abych to měl komplet, ale těšit se už vyloženě nebudu. Mírné zklamání. ()

Reklama

jhr 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě bavil o dost víc než první. Asi to bylo atmosférou a prostředím letního tábora. Postavy mě také přišly zajímavější. Ale hlavně obsazení druhého dílu je podle mě o hodně lepší. Sadie Sink si svou roli Ziggy vyloženě užívá a celou dobu mě dokázala bavit a musím říct, že jsem o ní měl vážně strach. A nedivím se budoucímu šerifovy, že se do ní zamiloval. Děj se opět točí okolo čarodějnice, která před staletími proklela městečko Shadyside a jeho obyvatele. Stejně jako v prvním díle se zde brzy rozjede série brutálního vraždění a o pořádně krvavé momenty není nouze. Na třetí díl se už teď hodně těším a pevně doufám, že se dočkáme podařeného finále. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti prvej časti je to stopercentné zlepšenie. Celý príbeh zasadený do campu má nielenže plnohodnotné postavy a funkčnú mytológiu, ale v mnohom zachraňuje aj ťažkopádny prvý diel. Úprimne nečakal som, že mi to tu bude fungovať. Ale toto ma príjemne prekvapilo. Hudba využitá parádne, finále pri strome malo dokonca napätie. Celé sa to nieslo v správnej atmosfére a duchu. Možno chýbalo viac nahotiniek a možno sa tvorcovia nemuseli báť ukázať bezbranné deti zomierajúce pod sekerou zabijaka. Ak by to tam bolo dal by som plný počet, pretože by sa jednalo o funkčnú žánrovku. Chyby to má. Aj tie logické. (Oživenie resuscitáciou aj napriek tomu, že má postava bodné zranenia). Ale iné veci fungujú. Hlavne tie postavy a atmosféra. To, že polovicu lakačiek tvorí tieň čo prejde pred kamerou akceptujem tiež. Hoci je to už zastaralá konvencia. Som zvedavý na uzatvorenie. Sadie Sink je parádna. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Piatok sa s piatkom znova zišiel, čo znamená len jediné – na stole máme naservírovaný druhý diel letnej Netflix trilógie Fear Street. Staré postavy sú späť, hoci len na minútku, režisérka Leigh Janiak nezaháľa a presúva nás v čase do roku 1978 na letný tábor, čo je peknou reminiscenciou na slashery doby minulej. V šľapajach prvého filmu ide nie len soundtrack, ale aj pocta filmom daného žánru s menším obnosom odkazov na ne, zároveň ale s minimom na popkultúru. Zachytenie atmosféry obdobia mi prišlo fádne, resp. nevyzeralo, že hrá prím, takisto aj hra so svetlami. K postavám som si cestu nenašiel, úsmev na mojej tvári bol len v úvode a závere. Sekali sa deti, červená tekutina striekala a hlavy lietali, čo poteší krvichtivých, no a nedohonenci si aj tentoraz poplačú nad absenciou väčšej expozície poprsia. Prepojenie príbehov je relatívne fajn, no celkové nadšenie už nezdieľam a na tretí film sa už neteším. --- ♪♫ / ♪♫ / ♪♫ ()

Zajímavosti (6)

  • Ve 3. minutě hraje skladba „The Man Who Sold the World“ od Nirvany. V čase 01:34:00 lze slyšet tutéž skladbu, ale v podání Davida Bowieho. (pornogrind)
  • Když má Alice (Ryan Simpkins) sex na stole se svým přítelem, tak nemají spodní díl oblečení. V dalším střihu už ho ale mají. (Duoscop)

Reklama

Reklama