Reklama

Reklama

VOD (1)

Shadyside, rok 1978. Škola končí a letní aktivity v táboře „Nightwing“ právě začínají.  Jenže v okolí se potuluje místní psychopat, který je posedlý touhou zabíjet. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Uff tak toto teda nie, Ešte ukecanejšie a naťahovanejšie ako jednotka, postavy dva krát tak nudné a nezaujímavé, kým sa niečo udialo prešlo skoro 50 minút... Dopozeral som iba kvôli jednotke a kill countu. Začínam mať pocit, že namiesto troch filmov mali nakrútiť radšej 8-10 dielny seriál. Ten by väčšinu nedostatkov seriálovosťou schoval... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Tak a máme tu druhou část této série. No, první díl mě celkově bavil o dost víc. Zde je to takové nesourodé, usekané. Myslím tím, že první půle se vůbec nejeví hororově, soustřeďuje se to spíš na postavy a jejich dobovou atmosféru. Ale, musím uznat, že se to povedlo. Postavy mě bavily asi tak stejně jako v předchozím dílu. V úvodu tu máme postavy z předešlého dílu, ale jen na okamžik, poté se objeví až ve finále. Nové postavy byly opět ok. No a v té druhé půli už tu začnou vraždy. Přišly mi lepší a nápaditější, než v předešlém dílu, ale ta atmosféra už vymizela. Až tolik mě to nebavilo, včetně divného finále, které šlo totálně mimo mě. To bádání po děsivé postavě z minulosti mě moc nebralo, i když mělo logický základ. Úplný konec, kdy se Deena objeví v r. 1966 mi přijde úplně mimo, takže se ani moc na závěrečnou třetí část netěším. Můj komentář asi působí divně, celkově mě to až na závěr bavilo, nebylo to špatné, jen mě mrzí, že se to ubralo takovým divným směrem … ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak druhá část je pro mne výrazně horší než první. Neuvěřitelně užvaněné, neustále se řeší rodinné problémy, vztahy a nevraživost dvou městeček. Napětí kolísavé, mrazivá atmosféra zůstala stát v bráně tábora. Gore velmi umírněné, těch pár záseků a hlava pryč to moc nezachránilo. Masakr dětí ve tmě je ponechán na divákově fantazii. Pátek 13. považuji v rámci slasherů za určitý kult, který podnítil vznik celé řady dalších snímků. Jasně, všechny ty krvavé tábory jsou postaveny na likvidaci nebožáků a v tom jsou zábavné. Jenže tady se prokecá času, že jsem ani nepostřehl, jak bylo zlikvidováno  tolik obětí, když byly v závěru vyrovnány v pytlích jak po skončení honitby. S nahotou se nakládá obzvláště opatrně, a tak děva, co by se kdysi předváděla, měla nyní dlouhé vlasy nalepené na prsa, aby proboha ani bradavka nevykoukla. Nesympatické postavy pomíjím, jelikož kdo má být zlikvidován, příjemný být nemusí. Jen nepatrně se těším na třetí část, která by snad mohla být lepší, ale natáčí ji stejná režisérka, tak velké naděje nechovám. Nic proti ženám, ale slashery by možná měli natáčet chlapi. Nejlepší opět hudba - Nirvana, Velvet Underground, Buzcocks, David Bowie, Blue Öyster Cult... ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.......sympatické téma i spracovanie toho retra .... doba rokov 80-tych fajn zobrazená.......,ale nemožnosť zabiť nadprirodzeno - bola dosť nudná.....jednoducho či do vraha strelíte,zabodnete nôž,odseknete hlavu....ono to stále sa hýbe a chce zabíjať.....hmm čo s tým.....hádam tretia časť to ukončí a objasní v nejaký aspoň trocha logický záver.....možno..... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pekné nadviazanie, resp. pred(na)viazanie na prvú časť. Technicky výborné, výprava ušla a bola trefná, návrat do sedemdesiatiek fajn. Ale opäť tá schizofrénia a teraz ešte očividnejšia. Akonáhle sa vraždili teenageri, tak všetko bolo krásne vidieť, akonáhle sa vraždili deti, tak mimo záber. Čo to kurva je? Tak buď - alebo. Takto z toho vyšiel zasa mišmaš, ktorý nemá jasnú identitu. ()

Zajímavosti (6)

  • Christine Berman (Gillian Jacobs) je pravděpodobně velkou fanynkou Davida Bowieho. V mládí používala přezdívku Ziggy (odkaz na Bowieho pseudonym Ziggy Stardust) a v roce 1994 vlastní psa jménem Major Tom (odkaz na píseň „Space Oddity“). (Andrejek)
  • Ve 3. minutě hraje skladba „The Man Who Sold the World“ od Nirvany. V čase 01:34:00 lze slyšet tutéž skladbu, ale v podání Davida Bowieho. (pornogrind)
  • Když má Alice (Ryan Simpkins) sex na stole se svým přítelem, tak nemají spodní díl oblečení. V dalším střihu už ho ale mají. (Duoscop)

Reklama

Reklama