Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (56)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slaby priemer, ktory, az na sceny ked sa "matka" premeni na nekromancera posobi dost lacno. Cas medzi tymito scenami sa vyplna len socialnymi rozhovormi medzi detmi a androidmi. Ano, obcas su zaujimave, vacsinou vsak dost nudia. Ocakavania som mal znacne, z dovodu, ze mnoho ludi tvrdilo, ze ma tento film nieco spolocne z Prometheom....NEMA. Rozhodne ziadna z epizod, ktore som videl by som sa neodvazil k nemu prirovnat. Okrem piatej, nadpriemernej epizody, som ako divak pri kazdej dalsej ocakaval nieco...chytlave a nedockal som sa. Ako celok slaby priemer s mizernym zaverecnymi dielom. Samozrejme z mojho pohladu. Neodporucam. Ak pride druha seria, uvidim, ci zmenia sceneriu a nebude to vyzerat ako nudna TV inscenacia s biednymi kulisami. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Řekněme do 6tého dílu to byl 5* seriál. Ale to co vymysleli tvůrci v závěru, to mi hlava nebere. Tyhle díly jsem spíš protrpěl ze zvědavosti, jak to skončí. Skončilo to děsně. Největší průser seriálu? Kampijon (ten měl pojít hned na úvod, aby neiritoval diváka po celou dobu seriálu) a porod mihule nebo sliznatky, nebo co to sakra bylo? Ne, tohle se stát nemělo... --->55% ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přestože seriál nabízí mnoho lákavých prvků – osidlování nového světa, konflikt mezi věřícími a ateisty, androidy a jejich lidskost – neoslovilo mě to tak, jak jsem čekal. Jako by tomu chybělo kvalitnější lepidlo. Ani mi nevadilo to, že mé sympatie se neustále přesouvaly od jedné postavy k druhé. Vadily mi ty neustálé hádky a osočování z toho či tamtoho a nedotažené zápletky. Škoda, že jsme se nepodívali do tropického pásu, aspoň bych na chvíli utekl těm šedým a modrým filtrům. Trochu tomu taky možná škodí, že je tu až příliš cítit režisérův Prometheus. Druhé sérii, pokud bude, možná dám šanci. (1 331.) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je bohužel něco jako trailer na sérii další a následující (?), že kterých se vlastně vyklube prequel k POZOR SPOILER k Prometheovi? Engineer v posledním díle byl totiž jasnej, stejně jako mlíko androidů a Matka a Otec. Osobně by mi to ani nevadilo, jen mi do toho nezapadá ta válka na Zemi. KONEC SPOILERU. Témata ohledně náboženství, válek, citů androidů a dalších jsou tu tak nějak nevytěžená, postavy kromě Matky a Otce jsou tu k prdu, o planetě se nedozvíme nic a kromě jednoho dílu je tu spousta zbytečné vaty. Jsem z toho seriálu zmatený, takže dám i zmatené hodnocení. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Závěr série tedy zklamal a poněkud mi pokazil vnímání jinak dobře se rozvíjejícího děje. Mám trochu obavy, že se z toho teď stane chaotická změť se snahou se za každou cenu odlišit, ale nebudu soudit předčasně. Rád bych ale ve druhé sérii viděl mnohem více prostoru věnovaného té válce co se odehrávala na Zemi - tam je ve svý podstatě brutálně velkej potenciál. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama