Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk zastupuje Leap-Froga, který se zranil v důsledku závady na svém zakázkovém superobleku. (Disney+)

Recenze (49)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu ty řeči co vede Sulk do kamery jsi vrchol trapnosti. Co také vůbec nefunguje je to skákání ze stylu “rozjuchaná náctka” na “Sulk seriózně ničit”. Navíc se (opět) potvrdilo, že nejlepší části epizody je ta, kde Sulk vůbec není. Ten cca minutový souboj DD s “ranařema” je fantazie. Není to tak syrové jako za Netflixu (tak jasně, Disney prznil jak mohl), ale pořad lepší než hromada digi-bordelu, co předvedli u toho hopkání po podlažích parkoviště. To byl teda ultra hnus. ()

kesty 

všechny recenze uživatele

v sekunde, ked Jen na Matta povedala do kamery "who's the asshole?" (rly, slepého urážať je funny?) som vedel, že tento seriál už nič nezachráni :( tri hviezdy za Matta a prvé dva podarené jokes z celého seriálu ("am I wearing pants?" + "ketchup and mustard suit"), ale aj to sa musím extrémne premáhať. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen má nového klienta. Ktorý žaluje návrhára kostýmov pre superhrdinov, že mu ušil zlý oblek. Jen je v konflikte záujmov a na scéne sa nám objavuje tajomný advokát Murdok aby Jen pomohol. Diel končí fiaskom na právnickej oslave a Jen končí za mrežami. Prevedenie: Pozrime sa na to, ako dokáže jedna dobre napísaná a kvalitná postava úplne zmeniť charakter tohto hlúpeho seriálu. Daredevil je na scéne a okamžite je tam kvalitná akcia a príbeh dáva ako tak hlavu a pätu. 59% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, na co jsme všichni čekali (po té, co byl ofiko představen jako součást MCU v No Way Home), tj. že DareDevil dostává konečně trochu více prostoru v momentálně největším filmovém universu. Paradoxně přeskakuje ze dvou kvalitně nejlepších seriálů Marvelu (vlastní DareDevil a Punisher) do zatím toho nejhoršího. A byl by to právě on, kdo by dokázal vytáhnout díl na 4 hvězdy, kdyby epizoda neměla posledních 5 minut, které ji opět srazily. Abych nikoho nevyvedl z omylu - Murdock v podání Coxe je skvělou komplexní postavou narozdíl od většiny zde přítomných parodií, ale zde kupodivu dokonce fungovaly i základy seriálu a chemie mezi postavami a byl zde k žasu i náznak fungujícího děje, což je něco, co jsem ani nečekal, že by mi She-Hulk mohla dát. Nejlepší díl seriálu, což s přihlédnutím na kvalitu celku není žádná výhra, a doufám, že tenhle nepovedený pokus boření 4. zdi se CGI horším než které nabízel IronMan před 15 lety, končí 9. epizodou. ()

Hellierer odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Au! Kdyby se jednalo o nějaké What If?, proč ne. Ačkoliv to vizuálně bolí, boření čtvrté stěny je krkolomné a celkově trochu chybí chytlavost. Ale jelikož se jedná o oficiální kánon a pravděpodobně i hlavní vesmír, nejsem schopen přejít způsob, jakým bylo naloženo s Daredevilem. Charlie Cox je zjevně neskonale rád, že se k tomuto hrdinovi může vrátit (a my také), ale po tomto vystoupení se ještě více bojím o jeho plnokrevný návrat a případné vykleštění. Prostě pardon, ale ne! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama