Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen se dostane do problémů se zákonem a pokouší se zachránit ze svého života, co se dá. (Disney+)

Recenze (47)

Sany33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen touto časťou vlastne vraciame na začiatok seriálu. Vyhodia ju z práce. Jej jediný napravený klient je späť v base. Jej jediná lááska je podrazák a druhá láska odletela späť do NY a celé sme to chvála bohu ukončili. Prevedenie: Pevne verím že po tomto hnoji a takto debilne ukončenej sérií už ďalší grc neuvidí svetlo sveta a Jen Wathers zapadne prachom v knižnici marvelovských vykopávok. Mám pocit, že keby žil Stan tak by toto dielo ani neuzrelo svetlo sveta. 5% ()

ondravzi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosím vás takové ukončení seriálu je pěkně ostudné, i když sama Jen říká, že je to nesmysl. Aby šla někam a řekla, že chce tohle a tohle, se mi zdá jako kdyby děcko v minecraftu na youtoobu napsalo command @s creative mode, protože mu creeper odbouchl domeček z hlíny, a tak si to postavilo z netherite bloků. Když bude v nějakém dalším filmu, tak prosím, ať to takhle znova nedopadne. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A poslední díl téhle sračky si zaslouží opět odpad. Po předchozím díle  skončí Jen v cele policie jí nabídne dohodu, že ji nechá být , když bude nosit náramek co jí zabrání být She Hulk a , když odejde z práce na což Jen kývne. Mezitím chce zjistit kdo za tím jejím odhalením stojí a na konci se pobije Hulk , Abomination zmutovaný Hulk King (vypadá příšerně) a Titania pak řekne She Hulk něco ve stylu tohle ne vždyť je to sračka (nejlepší reakce k divákům v celém seriálu) a jde si do Marvelu stěžovat tam se domůže setkání s Kevinem Feigem což je robot (ne není to vtipné jak si Marvel myslí) předtím co zmlátí 3 fízly a  Kevin Feige se jí optá co je pro ni lepší konec ona řekne 10 roků žaláře pro Abominationa a soudní proces s Huk Kingem a objevení Daredevila to se taky stane  a máme konec. Jo ještě se objeví Hulk a Skaar.  0 procent ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obcas si zo seba vystrelit a napad s umelou inteligenciou Marvelu- K.E.V.l.N-om ma pobavil. Skoda, ze to cele posobilo tak trochu brakovo. Neviem, ci budem venovat svoj cas, nejakej buducej serii. Ale tak, ako v zavere povedal typek v portali - "it's all about tv-series" - alebo tak nejako. Uz z toho je jasne, ze tento brak na nas od Marvelu, zrejme budu metat stale a je len zrejme otazkou nahody, ci nieco z toho bude mat aj nejaky potencial. ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnešní prolomení čtvrté zdi v podobě procházky po Marvel kampusu a rozhovoru s Kevinem byla asi jedna z nejvtipnějších a nejzajímavějších věcí co jsem zatím v současném MCU viděl. Zároveň taky musím opět pochválit vyobrazení trolů z internetu a nakonec i překvapení v podobě postavy z komiksů, která dost spojená s Hulkem. Celkově aspoň z finále mám opravdu čirou radost. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V seriálu se objeví robot jméno K.E.V.I.N a znamená to „Kreativní Entita Vizuálních Intermediálních Návazností“, v originále „Knowledge Enhanced Visual Interconnectivity Nexus“. Robota lze přirovnat k producentovi a řediteli Marvel Studios Kevinu Feigemu. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama