Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

Kraty 

všechny recenze uživatele

Moon Knighta jsem jako postavu z komiksů neznal (protože jsem nečetl komiksy) musím říct že na slabší cgi to vypadá opravdu skvěle. Má to hororové prvky a je to hrozně atmosférický! Působí to na mě jak nějaká hororová hra a já se té atmosféry a nádherný vizuálních záběrů prostě nemůžu nabažit. Skvělé záběrovaní, skvělá akce a humor mi vůbec nevadil.. byl fajn (ikdyž běžně u Marvelu ten humor moc nemusím) No nevím... Stále je to jen první epizoda, tak uvidíme čeho se dočkáme v následujících týdnech. Zatím dávám této epizodě 9/10 ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věděl jsem, že zde bude hrát roli téma více indentit, že hlavní hrdnina bude trpět schizofrenií, ale tohle jsem teda nečekal. Byl jsem hozen do 45 minutového tripu, a ještě teď nevim, co jsem to vlastně viděl. S nadsázkou řečeno, samozřejmě. Oscar Isaac, aspoň dle mého, exceluje, Ethan Hawke je správně záhadný a démonický… ,,Horrorová” scéna ve výtahu skvělá. Bohužel 5* nedám, díky naprosto otřesnému CGI v Alpách, přitom je takových možností jak to udělat jinak, přitom podobně. Ale jinak super start, 4*, a doufám, že až večer půjdu spát, neprobudím se ráno někde na ulici. I když, kdo ví… ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you know Ammit? She was only the boogeyman for evildoers. She grew weary of having to wait for sinners to commit their crime before punishing them. Would you wait to weed a garden 'til after the roses were dead? The justice of Ammit surveys the whole of our lives. Past, present, future. She knows what we've done and what we will do." ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně se mi to líbí. To jak seriál na nic nečeká, na vysvětlování není čas a tempo se žene kupředu. V dalších dílech ty odpovědi určitě přijdou. Isaac a Hawke si užívají svoje role a sledovat je, je radost. Má to hororový nádech, jak slibovali prvotní reakce a mě se to hodně líbí. Velice dobrá hudba, fungující humor. Největší mínus je digitální honička, kde MCU šláplo hodně vedle, zbytek ale vypadá dobře. Jo tohle na mě udělalo ze všech dosavadních MCU seriálu ten největší dojem. Těším se na další díly. :-) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Steven je dobrák. Vzorne chodí do práce, číta knihy a stará so o svoju zlatú rybku. Všetko sa v jeho živote obráti naruby, keď zistí, že má štvordňové okno a musí dohľadať čo sa v jeho živote deje. Prevedenie: Pohľad na klasický deň normálneho schizofrenika. Až na to, že druhá osobnosť v tomto tele je žoldnier, ktoré pán sa snaží trestať duše vinníkov na tomto svete. Na to aký to má potenciál je to dosť chabý rozjazd. A tie flesche kde sa vlastne v akčných scénach nič akčné nedeje tomu tiež moc nepridali.  55% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Píseň „Wake Me Up“ od skupiny Wham! velice zřetelně odkazuje na Steveovo (Oscar Isaac) přání, aby se probudil z noční můry, kterou si právě prochází. (Kubaaa97)
  • V Gusově akváriu si můžeme všimnout sluneční bárky, tedy lodi, která měla sloužit potřebám zemřelého v posmrtném životě. (Kubaaa97)
  • Když Steven (Oscar Isaac) studuje Devatero a je obklopen stohy knih, můžeme si všimnout také knih pojednajících o Asgardu nebo Wakandě. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama