Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc a Steven putují s Laylou pouští, kde objeví hrobku Amemait, která je však velmi dobře střežena. (Disney+)

Recenze (41)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak tohle už byl vyloženě průser, který mě vážně, ale vážně nebral. Seriál se snaží být dobrodružný, další Indiana Jones či Nathan Drake. Ale otevírat bezmyslně hrobky, když k tomu nemáte nějaký dobrý příběh, mně zkrátka nebaví. Prvních třicet minut je fakt velké utrpení. Závěr dává naději na lepší zápletku pro další díly, tentokrát ale musím sáhnout po velice ostudném hodnocení. Možná ode mně žádný Marvel seriál či film tak málo ještě nedostal. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vykradacka Indi-ho Jonesa akurat bez atmosfery a domyselnych pasciciek, ale naopak, s klasickym klise medzi spojnencami v najnevhodnejsej chvili. X-krat videne, popravde tunajsiemu nadseniu moc nechapem. :) Switch v zavere to myslienkoveho - psychiatrickeho tripu mi uz neprisla ani tak zabavna ako "hrosi hlasok" tamojsej obyvatelky. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Layla a Mark majú svoju minulosť ktorá je evidentne problém. Harrrow má všetko potrebné k tomu aby oslobodil Amit. Conchu porušil nariadenia bohov a je uväznený - Moon je teda bez obleku a musí odvrátiť jednu z najväčších hrozieb pre ľudstvo. Prevedenie: Taký "Indiana Jones" z Aliexpressu a ten koniec to bol teda mega hrot. Nekonečné naťahovačky medzi jednotlivými osobnosťami v Moonovom tele mi už tiež celkom lezú na city ale musím povedať, že je z hľadiska pozerateľnosti a popcornovej zábavy ide o jeden z najlepších dielov. 75% ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že jsem nikdy při sledování seriálu nebyla tak zmatená jako při posledních 10 minutách této epizody... a tak to je naprosto v pořádku. Už první polovina byla mnohem temnější a napínavější, než na co jsme doposud byli zvyklí, a já se na téhle vlně pěkně nechávala unášet. Ale až úplný závěr byl něco, co mě přikovalo k obrazovce a nepustilo až do konce. Jsem nadšená a opravdu hodně, hodně zvědavá, kam se to celé posune. ()

homer91 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho jsem u jedné konkrétní epizody seriálu neměl nutkání zanechat recenzi. U dílu  "The Tomb" jsem naopak cítil povinnost udělit nejvyšší hodnocení a doporučit celý seriál  divákům, kteří snad se shlédnutím stále váhají. Ve světě marvelu jde o unikátní projekt rozšiřující celou mytologii MCU světa. Samostatně pak působí snímek jako kombinace staré MUMIE a KLUBU RVÁČŮ - tedy naprosto bravůrně. Uvidíme, jak se nakonec ukočíruje tahle zběsilá jízda a jak dopadne závěrečný verdikt. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, po které se Layla (May Calamawy) a Steven (Oscar Isaac) slanili, vidíme sochy sfing. Steven během této scény říká, že by bylo super, kdyby mu mohly začít klást otázky. Nicméně v egyptské mytologii sfingy žádné hádanky nezadávaly, to se objevilo až v řecké mytologii. (Kubaaa97)
  • Na hrobce Alexandra Velikého si můžeme všimnout starořeckých znaků. Jejich překlad znamená „Král Alexandr“. (Kubaaa97)
  • Ve scéně, kdy Steven (Oscar Isaac) prozkoumává u hrobky kanopy, si můžeme všimnout nohy někoho ze štábu. Toto pochybení se dá ale lehce přehlédnout s ohledem na tmu v záběru a bez zvýšeného jasu je takřka nemožné si jí všimnout. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama