Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bálo toho, že se holka zamiluje do holky a bude to trapné, ale nakonec mě to mile překvapilo, protože to takové vůbec nebylo. Naopak. Hlavně tam vůbec ani nešlo o pohlaví, spíš o vztahy mezi lidmi, budování přátelství, objevování sama sebe a to velmi příjemnou a přirozenou cestou. Dobře se na to koukalo, žádný cringe se nekonal, pěkně to odsýpalo. Pěkná podívaná ze střední v zapadákově. ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto hovorím nuda. Nemilo ma to prekvapilo, pretože aj napriek tomu, že väčšina filmov od Netflixu nie je veľmi plnohodnotná, aspoň dokáže baviť po celý čas. Toto tu bola len akási nudná verzia Sierry Burgess z nudného mesta s nudními postavami. Naozaj, hlavná postava dokopy nemala čo ponúknuť a dievča snov bolo totálne nezaujímavé. Taktiež som necítila žiadnu chémiu medzi postavami. Ešteže to tam ten Paul ako tak ťahal. Citovo sa ma to nedotklo ani omylom a celý film mi prišiel prázdny aj keď sa snažil byť niečím hrozne hlbokým. Škoda, pretože tento film mal väčší potenciál. ()

Reklama

255085349 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Premisa (byť založená na zrcadlově převráceném tématu rovněž netflixovské Sierry Burgess) i rozběh děje jsou více než slibné. Pak se do toho ale začne motat příliš motivů najednou, které rozmělňují klíčový love triangle a nadbytečně se u toho povídá. Ale úplně nejvíce mě zklamal závěr. Myslím, že film je tak dobrý, jaký má konec a tady to úplně pohřbili. Vlastně jsem vůbec nepochopila, jak to skončilo a kdo ke komu co cítil. Totálně to vyšumělo do ztracena a takové konce já nemám ráda. Je mi líto. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická teen romantika, která je víc než romantika zaměřená na lidské vztahy a hledání si cestu jeden k druhému. Minimálně v první polovině mě to bavilo, jenže ono to vlastně nemá téměř žádné tempo a příběh s nějakým rozuzlením tu vlastně chybí. Proto je druhá půle silně nezáživná a nebavila mě. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu více pohodovější pojetí. Ale i tak jde o solidní žánrovku, která plyne přirozeně a velmi dobře pracuje s romantickou linkou a charaktery. Velké plus, že LGBT prvek je zde spíše v pozadí a neslouží jako hlavní bod snímku. Film se i dobře vyhýbá otřepaným klišé. Jen tomu zkrátka chybí trochu větší švih a intenzivnější zakončení. 6/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama