Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Nu... Co na to říct... Dobrý studentský film. Špatný opravdový film. Pár dobrý joků tam je, jinak je to tak strašně moc stupidní, že fakt nejde dát víc než jednu hvězdu. Není to ujeté tím správným způsobem, je to vážně založené jen na wow efektech. A Lauren Lapkus hlavní role tohohle ražení nesluší. 25% ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak pár krát som sa zasmiala, čo považujem za úspech a na čom mi u komedie záleží v prvom rade. Nedokážem len pochopit, preco pre Krista Vanilla ICE? Preco už neprestane strkat svoj ksicht na obrazovky, nevie hrat, nie je ani vtipný a ani sympatický. Len idiot dokola robí to iste a po každé očakáva iny výsledok. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato romanticka komedie u me fungovala tim,ze vyvolava mnoho otazek.Potvrzuje nazor psychologu,ze dva stejni lide si ve vztahu obvykle nesednou.Jeden potrebuje hledat inspiraci u druheho.Take je zde tema firemni kultury a otazka moci ve firme.Nahodne setkani hrdinu v letadle vedle sebe je dost umele nasroubovana zapletka.Jestli je vas algoritmus nastaven na zanry ztrestenejsi crazy romcomy ,bude se vam film libit.Prekvapenim pro me bylo,ze Davis Spade hral hlavni roli.Ale libilo se mi jeho umerene chladne podani v protikladu s pro me jako zemniho atrologickeho znamenu nesnesiteknou vzdusnou nerizenou strelou.Hvezdu na vic davam za velke mnozstvi vekni vydarenych vtipnych hlasek. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Upoutávka k filmu naznačovala, že půjde o hodně ujetou záležitost, která by ale mohla být dost humorná, a to bez nároku na další kvality. Bohužel si Netflix udělal další sračkový zářez (kdo tam ty magory platí?). Největší chybu vidím v obsazení Lauren Lapkus, která byla vším nepříjemná nejen hlavní postavě, ale především mě, divákovi. Myslím, že obsazení známou herkou z áčkových komedií by dopadlo lépe. A potom samozřejmě zpracování filmu samotného. Nejhorší ale je, že po filmu jsem si neřekl - byla to krávovina , a šel dál. Ještě dlouho po tom jsem měl dost nepříjemný pocit. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

CÉČKOVÁ KOMEDIE která do roku 2020 už nepatří. Čas Sandlerovkám snad už odzvonil, tak proč tento počin? Kdy to Adam pochopí, že on a jeho společnost vyrábí jen pro konzumenty po lobotomii? Spade v paruce celovečerák neutáhne. Přesto první třetina filmu jakžtakž funguje. Humor šokující ale ne fekální. Jenže pak se začne vařit scénář na nepochopitelném ději jako je hypnóza, náhlá trojka se spořádanou Ex nebo šilhavý přítel MILF zlodušky. Poté přijde jedno klišé za druhým a Rob Schneider... Co nechcete víc? 2,5* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama