Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to taková srandička pro Youtube natočená v době koronavirové karanténové izolace což je bráno s nadhledem. Peníze vybrali fanoušci, což trochu kopíruje děj seriálu. V druhém díle, kdy se peníze ztratí, nastupuje Langmajer jako hvězdná posila a předvádí oproti vážným rolím uvolnění, hravý výkon. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý ostravský projekt, který reaguje na aktuální situaci. Herce už nějakou dobu sleduju na Youtube, ale tohle je úplně jiný level. Dost tomu pomáhá i širší obsazení. Dělají si srandu sami ze sebe, a to jim jde. Přijde mi to líp udělané než Dejvické divadlo. Nakonec jsme se dalších dílů dočkali a je to pořád sranda. Ubírá se to sice trochu jiným stylem, než by člověk čekal, ale to vůbec nevadí... Připojují se i známí herci jako Suchánek nebo Langmajer. Škoda jen, že už asi nebude víc dílů. I tak to ale stojí určitě za to. :) "V životě bych si divadlo nekoupil." :D ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Štepán: „Já jsem rozvinutý jak německý průmysl, do...“ Áno, veľa, veľa vulgarizmov. A áno, za normálnych okolností by som nedala viac ako tri hviezdičky. Lenže ja som si „sKORO NA mizině“ pozrela až v roku 2023. A musela som sa pocitovo vrátiť do toho šialeného korona – obdobia, keď sme sedeli doma za zatiahnutými žalúziami a čakali, čo nás vlastne čaká. V tom čase by som určite divadlu Mír poslala nejaké peniaze na účet. Takže konštatujem, že hoci to bola trochu prízemná zábava, presne vystihovala toto obdobie. Snáď ho už nezažijeme! Českí chlapci, toto sa vám podarilo. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Obrovské a příjemné překvapení pro koronavirový rok 2020. sKORO NA mizině je excelentní komedií s výborně napsanýma postavama a hláškama. Je radost sledovat, jak celebrity hrají a parodují sami sebe, i poslouchat různé nekorektní hlášky a šílená přirovnání. Troufnu si tvrdit, že jsem neviděl v tuzemské tvorbě lépe zpracovaný seriál z kulturního prostředí, než je tento. Určitě jedno z mála pozitiv strašného a šíleného roku 2020. A tvůrce prosím o pokračování v dalších sérii. Rád jim na to přispěji. Postavy si to navíc zaslouží. Málokde je vidět radost herců, že se na něčem takovém mohou podílet. A počítám, že i u štábu je to podobné. 90% ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Vulgarismy nemusím, takže jsem Kozubovu stylizaci vydýchávala docela dlouho, navíc se častým používáním rychle okoukala. Naštěstí sKORO NA zdaleka není postavená jen na tom (a jen na něm), tudíž bylo možno se kochat výkony nejlepšího herce malých rolí, výpomocí Pražáků, zjistit co znamená tresť, zafárat do dolů ... a taky Kolečko hezky předvedlo, co je zač. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • „Dostat v karanténě nabídku natáčet seriál se rovná zázraku! Ráda si ze sebe dělám srandu a tady jsem měla možnost si zahrát trochu cvoka. Točila jsem i se zraněním, které jsem taky prodala. A navíc Ostrava je má srdcovka, takže jsem neváhala ani minutu. Zároveň jsme tak trochu navázali na předešlou spolupráci, kdy jsem s Vláďou Skórkou točila seriál Hasiči, pro nějž můj manžel Ruda, který si tu také zahrál a výrazně zahýbal dějem, napsal scénář,” řekla Jana Bernášková. (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama