Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji rychlost, s jakou tahle skupinka dokázala na vzniklou situaci reagovat, i když je mi jasné, že to asi nebylo 2x těžké - stačilo dát emocím volný průběh. "sKORO NA mizině" je trefná, přirozená a tragikomická záležitost alá "MOST!" s neskutečně sympatickými týpky a s rekordním počtem "pičo". (Druhá vlna je tady, takže nejvyšší čas na 2. sérii.) ()

gombarix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrdat Brno!!! A mrdat čtvrtý a posrat pátý díl, takový sešup úrovně se jen tak nevidí. EDIT na konto dalších tří dílů: špatné to není, ale počáteční kouzlo je obávám se pryč nadobro. Toto je už moc křečovité a vulgární, i když pořád dost vtipné a solidně zahrané. Hlavně Čestmír a Adéla příjemně překvapili. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Reference jsem měl na tento seriál velmi pozitivní, ale osobně jsme o to více zklamán. Vulgarismy mi nevadí mnohdy skvěle rozseknou danou situaci, ale hlavní potíž je slabší děj. Děj je uzavřen do divadla, kde se řeší stream a pořád "máme až moc peněz" potažmo "máme minimum peněz". Samotné scénky jsou až příliš přehrávané a tak uvadá i vtip. I tak jsem se občas solidně zasmál, ale jak říkám zklamání. Slabé 3z5 a vážně jsem zvažoval jen 2*. Po 4.dílu jsem už neměl sílu na pátý. ()

dlouha_potvora 

všechny recenze uživatele

Kolečko a parta kolem seriálu Lajna umí do scénáře napsat cca 3-4 typy ženských postav: nevrlá uklízečka, nablblá ezo-lesana, penězchtivá manželka a semtam třeba ještě nějaká sekretářka nebo asistentka. Až přijde den, kdy v nějakém jejich seriálu bude vystupovat ženská, která bude vtipná a zároveň to nebude karikatura nejstereotypnějších sexistickejch představ, bouchnu šampáňo. Vemte si příklad z Dejvičáků, holomci! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostravská partička společně s Jirkou Langmajerem, Kolečkem, Suchánkem atd…napsali a natočili velmi slušný miniseriál, který nám nabídne slušnou porci solidních hlášek, humorných situací ale i trapných momentů – nicméně v této nelehké době, ve které se natáčelo, si všichni zúčastnění zaslouží palec nahoru a velké díky všem, kteří na to poslali své peníze. Kozub pecka, Langmajer taky – zbytek slušný. Poslední díl se Závalem a „Lidl“ Vašutem nejlepší z celé dosavadní pětky. Už se těším až si na ty „ostravské kokoty“ zajdu „na živo“… ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • Když Jiří Langmajer v čase 24:50 vchází do kanceláře, tak má na sobě roušku, ale po několika záběrech ji nemá. (Doomcourier)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama