Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sled scének, které si dělají legraci z oblastních herců (poněkud méně) a z nadutých pražských hvězd (poněkud více). Minisérie reflektující současnou krizi s covid-19 je vtipná, svěží, neokoukaná (právě včetně oblastních herců) a dokonce má vývoj a pointu. To u dílka, které vzniká improvizovaně, aniž by bylo jasné, jestli se natočí další díl (pokud tomu budeme věřit), zaslouží obdiv. A hlavně si to pustit na youtube, protože to fakt stojí za to. SHRNUTÍ: I v době krize můžeš najít perlu. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

"Nehraju, vole! S váma nehraju! Je mi třiapadesát! Jak sis mohl myslet, že budu hrát tvýho dědu, vole?!" - "Ježiš, tak neřvi, já jsem nevěděl, že je ti třiapadesát. Tak jako hrál jsi v Postřižinách s Vašáryovou, tak jsem myslel, že jseš starší prostě..." - "To byl Schmitzer, vy kreténi. Schmitzer!" :D Snesitelnější, než Tři tygři. Pořád se sice humor ostravské partičky zakládá hlavně na tom, že si vzájemně vulgárně nadávají, ale na rozdíl od většiny jejich skečů je to ucelenější, důstojnější a snaží se to o i nějaký ten příběh. Štěpán Kozub a Jiří Langmajer tomu nasazují korunu. :D ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Výbornej satirickej online koncept postavenej na crowdfundingu, kterej zobrazuje a zároveň paroduje aktuální situaci posledního roku. Je to neotřelý, sprostý, hraniční, urýpaný a hlavně neuvěřitelně zábavný a plný hlášek. Jasně tomu vévodí Š. Kozub, jehož mimika a hláškování seriál jednoznačně táhnou, nicméně každej si tam najde svůj vrcholnej moment. Navíc jedním ze scénáristů je "pražská kurva" P. Kolečko, kterej má za sebou víc než povedenej seriál Most, takže se tomu stylu vlastně nelze divit. Jen tak dál, víc takových projektů u nás by bylo fajn, ale musí se opatrně, aby to nepřecházelo ze zamýšlené absurdity do nechtěné trapnosti, což se tady naštěstí neděje. P.S.: "Ty sis šlehl nějakou dávku mamrdinu a nám jsi zapomněl nalajnovat nebo co?!" ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kolečko je možná obrpíča, ale bez skoro na mizině bych prosmál o několik hodně minut svýho života míň a to by mě kurva mrzelo. Langoš absolutní TOP. Vašek Neužil versus Štěpán Kozub, naprosto vynikající. Druhá série ještě přebijí tu první v humoru. "Já když nevím co mám udělat, tak stáhnu kalhoty a jdu prcat ."  Díl Zával mě rovněž odrovnal. Nikdy bych neřekl, že Lanošovi nedělá problém veřejně si ze sebe dělat prdel, ale zvládá to i s Adélkou, která je btw. těžce sexy mimořádně kvalitně. Opravdu spojení Ostrava - Praha vymyrdlo nejlepší humor za posledních x let. Já snad pojedu za Langošem do Pyšel a pak rovnou za Vavou a ve finále se nechám dorazit od Štěpána Kozuba a celé té "mírovské" party. Tohle je nejnakažlivající mutace humoru od dob Menšika, i covid a jeho slavná delta můžou jen tiše závidět. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Štepán: „Já jsem rozvinutý jak německý průmysl, do...“ Áno, veľa, veľa vulgarizmov. A áno, za normálnych okolností by som nedala viac ako tri hviezdičky. Lenže ja som si „sKORO NA mizině“ pozrela až v roku 2023. A musela som sa pocitovo vrátiť do toho šialeného korona – obdobia, keď sme sedeli doma za zatiahnutými žalúziami a čakali, čo nás vlastne čaká. V tom čase by som určite divadlu Mír poslala nejaké peniaze na účet. Takže konštatujem, že hoci to bola trochu prízemná zábava, presne vystihovala toto obdobie. Snáď ho už nezažijeme! Českí chlapci, toto sa vám podarilo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama