Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostravská partička společně s Jirkou Langmajerem, Kolečkem, Suchánkem atd…napsali a natočili velmi slušný miniseriál, který nám nabídne slušnou porci solidních hlášek, humorných situací ale i trapných momentů – nicméně v této nelehké době, ve které se natáčelo, si všichni zúčastnění zaslouží palec nahoru a velké díky všem, kteří na to poslali své peníze. Kozub pecka, Langmajer taky – zbytek slušný. Poslední díl se Závalem a „Lidl“ Vašutem nejlepší z celé dosavadní pětky. Už se těším až si na ty „ostravské kokoty“ zajdu „na živo“… ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Výbornej satirickej online koncept postavenej na crowdfundingu, kterej zobrazuje a zároveň paroduje aktuální situaci posledního roku. Je to neotřelý, sprostý, hraniční, urýpaný a hlavně neuvěřitelně zábavný a plný hlášek. Jasně tomu vévodí Š. Kozub, jehož mimika a hláškování seriál jednoznačně táhnou, nicméně každej si tam najde svůj vrcholnej moment. Navíc jedním ze scénáristů je "pražská kurva" P. Kolečko, kterej má za sebou víc než povedenej seriál Most, takže se tomu stylu vlastně nelze divit. Jen tak dál, víc takových projektů u nás by bylo fajn, ale musí se opatrně, aby to nepřecházelo ze zamýšlené absurdity do nechtěné trapnosti, což se tady naštěstí neděje. P.S.: "Ty sis šlehl nějakou dávku mamrdinu a nám jsi zapomněl nalajnovat nebo co?!" ()

Reklama

VášaVF 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení a těch osm dílů, které jsem viděl (těžko říct, zda budou někdy další díly), mě bavilo svojí formou, která mi ale trochu připomínala tvorbu Petra Zelenky. Taktéž reálné postavy v reálném životě a částečná vyhrocená fikce. Každopádně největší tahoun celého tohoto počinu byl Štěpán Kozub, kterého jsem až do sledování tohoto seriálu moc nemusel. Ovšem zde si mě opravdu získal a myslím, že dost zastínil i Langoše. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Pány z ostravského Divadla Mír jsem vůbec neznala, ale po téhle korona pecce si budu muset doplnit vzdělání v jejich další tvorbě. Zejména Štěpán Kozub bavil snad v každé scéně. Napomohla ale určitě také přítomnost známých tváří, které se nebály udělat si legraci samy ze sebe. Langoše tak zbožňuju zase o něco víc. "Víte, jakej má nick na Call of Duty? Kouba. Já jsem se kvůli vám nechal ostříhat, pane Kouba." ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Improvizační sešns partičky z Míru mi moc nesedí a přijdou mi dost na sílu. I pitvoření Štěpána Kozuba mě nebaví vždycky. Ale u sKORO NA mizině jsem se bavil královsky. Ať si kdo chce co chce říká, drajv to má neskutečnej, hluchých míst jen málo, Kozub to spolu s Langošem táhne páradně, hlášky šustí (hlavně díky Kozubovi) papírem jen výjimečně a celá ta parta je strašně sympatická a fajn. Nakonec mi nevadila ani trochu nastavovaná kaše, kdy čtvrtej díl jsem snesl jako tako lepítko mezi "první řadou" a posledním pátým dílem, kterej doceňuju s každým shlédnutím víc. Když už to vyneslo balík a bylo třeba to trochu vyždímat, tak musím uznat, že to kluci vyždímali docela se ctí. Palba do vlastních řad (Suchánek, Kolečko a ostatní celebrity...) je třešnička na dortu a .... prostě je to super a dám si to rád kdykoliv zas a znovu. Čtyři brutálně udusaný zavaly. PS: akorát to bylo málo sprostý, já bych ještě připepřil... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • Na konci epizody hraje píseň „Freedom On Sale“ od Monkey Business. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama