Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Cestující a posádka na palubě uneseného nočního letu se snaží předehnat slunce, zatímco svět pod nimi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí. (Netflix)

Recenze (49)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Na tomto případě je jasně vidět, jako dokáží obrovský potenciál a režisérskou zručnost zabít špatně napsané a obsazené postavy. Na to, že všichni špatní či směšní jsou bílí muži, jsem si už zvyknul, ale to, že ani mezi ostatními neexistuje postava, kde by Vám její případná smrt nebyla fuk, je už zásadním problémem. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Skončené v polke. Námet veľmi zaujal. E1 ukázala nevýrazné postavy, ale stále malo potenciál a zaujímalo, čo bude ďalej. E2 bola nonsense party, ale aspoň ukázali, že sa neboja zásadných zmien. E3 je okrem problémov s letom (ku ktorým sa podobne ako k ústrednej globálnej katastrofe pre mňa nestavajú dostatočne vážne) už naozaj len o tom, že na seba cestujúci pokrikujú a sú protivní kvôli každej somarine. Ak by malo prežiť jediné lietadlo na svete, dúfala by som, že to nebude toto. ()

Reklama

Marcas 

všechny recenze uživatele

Fantastická myšlenka a nápad jsou sraženy na kolena neschopností tvůrců proměnit tuto příležitost v parádní seriál. Proč? Protože je to neauntetické, nereálné a to i přesto, že já jsem vůči těmto věcem celkem tolerantní. Tady to ale do očí bije až příliš. *SPOILER* S prominutím, ještě jsem neviděl Airbus A320, který by letěl z Vancouveru nejdříve jakože na Havaj, kde ale nepřistane, takže změní kurz, následně přeletí celý Pacifik, pokračuje přes Rusko a přistane v Bruselu. Sorry, to je blbost, která nejde jen tak přehlédnout s odůvodněním, že je to ve prospěch děje. Ne, opravdu není. Naopak tyhle skutečnosti, kterých zde bylo více, příběh kazí a sráží na kolena. A jak jsem psal na začátku, není to chyba příběhu, který by byl v rukou schopnějších lidí určitě daleko zajímavější, ale je to chyba tvůrců, u kterých mi přišlo, že si o letectví předem nezjistili vůbec nic. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Skvělý námět, slušná atmosféra, ale ty postavy... V seriálu není nikdo, na koho by nepasovala škatulka nebo klišé. Prakticky bez výjimky platí, že čím ctnostněji se někdo cítí, tím opovrženíhodnější je a těm nejvíc nenáviděným je ve skutečnosti křivděno. Krásně je to vidět na postavě majora Terenzia, se kterým si scénář doslova vytřel, však víte co. Tahle pachuť pokřivené morálky sice seriálu neublížila, ale způsobila, že mi na skupince přeživších přestalo záležet. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Možno že len slabšie štyri, ale je to natoľko zaujímavé, že naozaj chcem vedieť, ako to bude pokračovať ďalej. Za mňa 75%. Update po 2. sérii. Komplikácie na všetkých frontoch a nekompromisné "zachádzanie" s niektorými postavami, ktoré by človek očakával, že budú "nedotknuteľné", to ma teda prekvapilo. Záver fajn navnadil na tretiu a snáď aj poslednú sériu, aj keď sa bojím, že sa to nedožije ani jej a nieto ešte seriózneho konca. Škoda, lebo vysvetlenie k potkanovi a "tretej" strane by som si rád pozrel. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Seriál je inspirovaný sci-fi románem z roku 2015 od polského spisovatele Jaceka Dukaje v originálním názvu „Starość aksolotla“ (v angličtině „The Old Axolotl“). (Delock)
  • Když Terenzio Matteo Gallo (Stefano Cassetti) unáší letadlo a sedí v kokpitu, nemá na ramenou nášivku s vojenskou hodností. V dalším záběru při proslovu kapitána jí však má. (willy1)
  • První belgický seriál, který produkoval Netflix. (Delock)

Reklama

Reklama