Reklama

Reklama

Natočeno podle neuvěřitelně skutečného příběhu, film osvětluje i ta nejtemnější místa. Po záchraně mladého chlapce před nelítostnými obchodníky s dětmi se federální agent dozví, že chlapcova sestra je stále v zajetí, a rozhodne se vydat na nebezpečnou misi, aby ji zachránil. Když se mu krátí čas, dává v práci výpověď a vydává se hluboko do kolumbijské džungle, nasazuje svůj život, aby ji osvobodil od osudu horšího než smrt. (bianci)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (102)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je jen další zednářské divadlo (kontrolovatelné opozice) pro ovce, řeknou jim co dělají, jako pokaždé, a oni stejně budou čekat a nic s tím neudělají, tudíž jim dávají svůj tichý sohlas a karma je očištěna. Kdyby chtěli, tam takový film NIKDY nevyjde, ještě mainstreamově celosvětově!. Myslete proboha. Záměrem těchto filmu je traumatizovat ty, kteří film viděli a připravit je na další krok.. Pro blbé; Cílem této psychologické operace je, aby rodiče dali začipovat své děti. Problém - reakce - řešení. Klasika. P.S.; Krátce po premiéře filmu "Sound of freedom" začali nabízet dětem chipy v USA zdarma! Nebojte, i k nám to přijde.(POZDĚJI). Dětský balíček zdarma - čip obsahuje: Vůně dítěte (ano, čtete správně) fotografii dítěte, otisky prstů, otisky zubů dítěte, výšku, váhu, věk, adresu, telefonní číslo  a jeho DNA, všechny tyto informace jsou uloženy v jednom systému a rodiče to vše dostanou na CD. Vaše dítě je tedy v databázi se všemi těmito informacemi. Není divné, že krátce po filmu přichází na trh tak obrovský koncept? Zdarma pro dobro vašeho dítěte? Udržujte data vašeho dítěte tajna🙏 P.S.; Symbolika bude jejich pad☝️ ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Byl jsem připaven nechat se snímkem Sound of Dezolé urazit jakožto agresivně hloupou QAnon propagandou, byl jsem připraven vzít jej na milost jakožto solidně odsýpající thriller, ale nebyl jsem připraven na to, že to bude tak ukrutná nuda. Absolutně nevzrušivé ve všech ohledech, "thriller pro důchodce". Dění okolo řádově zajímavější. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Akce vyvolává reakci. Libtardi, včetně těch z moviezone, kdoví proč, tenhle film nenáviděli dřív, než ho kdokoli vůbec viděl (snad se báli, že v něm padne poznámka o Epsteinově ostrově, do kterého je jich spousta namočená až po viagrou vytuněné genitálie), a tím z něj nesmyslně udělali modlu pro konzervativní část společnosti. Zbytečný řev a kontroverze, Sound of Freedom je prostě film o jedné z těch hnusných věcí, které se ve světě dějí, ale moc se o nich nemluví a ani rodina Clintonů ani nikdo jiný ze světa, co sám sebe nazývá svobodným, se nemusí cítit jako potrefená husička, protože o nich není. Důležité je, jestli je to dobrý film. Podle mě ano. Jistě by někteří jiní tvůrci podobný příběh natočili jinak, ještě syrověji, ale vzhledem k tématu mi myslím plně stačí toto pojetí, které se snaží vybalancovat to, aby přímo a otevřeně neukázalo ve spojení s dětmi nic vysloveně nechutného a zároveň zůstalo syrové a znepokojivé. Vlastně nevím, jak to udělat jinak, než právě tady. Výsledek je stále působivý víc než dost a asi zasáhne zvláště rodiče. Být jedním z nich, určitě během stopáže zajdu dítě třikrát zkontrolovat a hodně si rozmyslím, kdy ho nechám bez dozoru byť na dětském hřišti. Takže za mě spokojenost. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Agitační thriller o únosech dětí a jejich prodeji do sexuálního otroctví se bere natolik vážně, až místy vyznívá nezáměrně směšně a shazuje tak důležitost celého tématu. Díky zkazkám provázejícím dílo i osoby na něj napojené se jedná o podivný projekt, který je mnohem zajímavější jako popkulturní fenomén nežli skutečný film. Více zde. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno úplně nechápu kontroverze okolo tohohle filmu, ale pravda je, že retardi ať už z jedný nebo z druhý strany mu dělají větší reklamu než jakou by si zasloužil. Nehodlám řešit Caviezela a jeho osobu je fakt, že už od doby kdy hrál Krista se umí tvářit jako boží umučení a to se do týhle role hodí, ale tím výčet plusů končí. Jinak je to dost nudná a povrchní záležitost neříkající nic co by jsme už nevěděli. Za to silný téma bych možná dal i třetí hvězdu, ale například takový Polský Small World si s tím vytírá řiť na plný čáře. Možná to přehání s explotací, ale aspoň vyvolá emoce. To tady bohužel neplatí ani náhodou.45% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Film vychází ze skutečného příběhu Tima Ballarda (Jim Caviezel), který v roce 2013 založil neziskovou organizaci Operation Undeground Railroad bojující proti obchodu s lidmi. Na rozdíl od filmu se ve skutečnosti sám nikdy nevydal do džungle, primárním cílem nebylo zachránit holčičku, ani kvůli tomu nezabil člověka. Mezi 123 zachráněnými osobami ve více samostatných operacích bylo 69 dospělých, nešlo tedy pouze o děti. (raininface)
  • Tvůrci filmu prostřednictvím oficiálního Twitterového účtu filmu pozvali lidi na film do kina s cílem prodat 2 miliony vstupenek symbolicky za 2 miliony dětských obětí obchodu s lidmi, ke kterému dochází dle statistik ročně. Na tweet reagoval Elon Musk s doporučením odvysílat film zdarma na Twitteru, jehož je vlastníkem, s dovětkem, že si nebude nárokovat žádný zisk. Distributor druhý den odpověděl: „Bezvadný nápad. Proberme to!“ Musk už v minulosti proklamoval, že si Twitter koupil s hlavním cílem odstranit dětskou pornografii z platformy. (Cooller)
  • Tim Ballard (James Caviezel) uvedl, že USA je jedničkou v počtu objednávek lidí a lidských orgánů na světě. Uvedl též, že místy je USA na 1. místě i v produkci a vývozu dětí za učelem obchodu ven ze země. Záznam za rok 2022 čítal 85 000 evidovaných ztracených dětí v USA, z toho tisíce z nich bylo pod 5 let, které dodnes nikdo neviděl a které mohou a dle statistik nejspíše jsou oběťmi těchto zločinů. Uvedl také, že nejdůvěryhodnější statistika čítá až na 2 miliony dětí ročně, které jsou nuceny k sexuálním činnostem po celém světě. (Cooller)

Reklama

Reklama