Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole řádí hacker, který vyzrazuje tajemství studentů. Osamělá, ale všímavá Sofía se pokusí odhalit, kdo to má celé na svědomí. (Netflix)

Recenze (16)

Athree 

všechny recenze uživatele

Další typický seriál Netflixu. Sice Vás to zabaví a chcete to vidět vše co nejrychleji, ale za týden si už nepamatujete, o čem to bylo či jména hlavních postav. I přesto, že se jedná o mexický počin, jde tam až příliš "cítit" americký vliv, což je podle mě obrovská škoda. Každopádně stojí za zhlédnutí a k zamyšlení. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nadprůměrná teen jednohubka,která sice využívá některá seriálová klišé,ale zároveň se nebojí přicházet i s ne zrovna typickými řešeními a nápady.Navíc to má slušnou atmosféru,spád,napětí a pro našince neokoukané prostředí.Není to sice nic co bych musel někdy vidět znova,ale těch 8 dílů je úplně v pohodě a druhou řadu pokud nějaká bude bych si klidně dal...70% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Iba vydarená záverečná epizóda a pomerne dobr nápad celý seriál zachrániť určite nemohli. Treba však objektívne uznať, že záver bol priam dokonalý, najmä opis dnešnej mládeže a obraz ich životného štýlu. Našťastie sú medzi nimi výnimky, ale je ich žalostne málo. Pritom ide o schopnosť kriticky myslieť. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Naleštěná bída, jako většina současné produkce na Netflixu. Nejvíc mě tam asi zklamalo nevalné obsazení - aby v seriálu ze středoškolského prostředí nebyla jediná hezká holka, to jsem snad ještě nezažil. Obzvlášť ta Ana Valeria Becerril v hlavní roli je ošklivka non plus ultra (letmým nahlédnutím na její Instagram jsem se v tomto dojmu jen utvrdil). Už během první epizody jsem si říkal, že je to tak nezáživné, že to snad nedokoukám, ale nakonec jsem u toho vydržel, a poslední dvě epizody mi tu trpělivost alespoň do určité míry vynahradily, protože ty jediné stojí za to a celé to dávají do nějakého jakž takž smysluplného rámce, který snad i stojí za vidění (samozřejmě pokud od toho člověk nemá nějaká přehnaná očekávání). ()

DavidHolub 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nečekal, že mě to tak moc chytne, ale hned od prvního dílu jsem se do toho zažral. První série je o tom, že na střední škole začne řádit hacker a vyzrazuje tajemství všech studentů. Samozřejmě se zde řeší a jsou zde i typické věci , které se dějí na středních školách, šikana, láska... Za mě i velmi povedené finále! 1. Série - 90% Tak druhá série začala naprosto perfektně, ještě překonávala svojí napinavostí a zajímavostí první řadu. Poté už se začnou objevovat lehce slabší díly, ale stále to bylo velmi kvalitní. Docela mě zklamala finální epizoda, nebýt skvělého konce udělil bych dílu průměrné hodnocení. Ale jinak opět super. 2. Série - 85% Třetí série se docela dost podobá té první, opět se na škole objeví hacker, a Sofia tak musí řešit, kdo za tím vším stojí. Trochu mě zklamal slabší první díl. Ale od druhého se to rozjelo. Moc jsem si to užil. Škoda, že není ohlášena 4. Série, ale budu doufat, že bude. Spoiler: trochu mě naštvalo, že neskončila Sofia s Javierem, ale a Raulem a Javier s Natalii. I potom, co jim provedli. 3. Série - 95% ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama