Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Jirka Horáček (Rudolf Hrušinský nejml.) žije s otcem (Ladislav Potměšil) na plzeňském sídlišti. Táta mu dává dobře míněné rady, avšak Jirka jeho rad příliš nedbá. Čas tráví s kamarádem Romanem na diskotékách, kde se mu velice líbí Eva (Mariana Slováková). Ta patří k o něco staršímu frajírkovi Cáfovi, ale Jirka se nevzdává a snaží se dívku získat pro sebe. Ztracenou legitimaci mu domu přichází vrátit Jitka (Jaroslava Stránská), které dává najevo svůj nezájem. Avšak osud tomu chce, aby Jirkova veškerá snaha získat Evu, ztroskotala, čímž i prohrál sázku a musí se vydat do holičství. Otec ztrácí nervy a syn chodí domů pouze v době otcovi nepřítomnosti. Nakonec se náhodou setkají u snídaně a usmíří se. (TV Prima)

(více)

Recenze (562)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nechuťárna, která vlastně dnešní generaci (nebo alespoň mně) nic neřekne. Rudolf Hrušínský nejml. pouze otvírá "hubu" do kvákání Michala Davida a tím jeho herecký projev končí. Zápletka je tak děravá, že cedník jí ty díry může jenom závidět. Dojemná scénka, kdy si nechá oholit hlavu, je opravdu k pláči. Něco tak příšerného se totiž jen tak nevidí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

já mam tenhle film rád, vždycky mě zaručeněn pobaví a to i když to neni úplně komediální film. Rudolf hrušínský nejml. je tady výbornej a je to určitě jeden z jeho nejlepších filmů, možná úplně nejlepší, ale mě se daleko víc líbil výkon Ladislava Potměšila, kterej prostě neměl chybu. Celým filmem provází dobrá hudba a pěkný písničky vztahující se k příběhu, sice to neni zrovna moje nejoblíbenější hudba, ale do filmu se perfektně hodila a nápad se zpívajícím Hrušínským nebyl špatnej, i když mu ty písníčky nazpíval Michal David. Je to jeden z mých oblíbených čekých filmů ()

Reklama

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film nedokážu popsat jiným slovem než SRAČKA!!! Omlouvám se, ale jinak to nešlo :-) Scénář je naprosto ubohý..jestli chtěli tvůrci oslovit mladou generaci, tak se jim to krajně nepovedlo!! Rudolf nejml. se jen přiživuje na slávě svých předků, ale sám není hercem ani v nejmenším. Líp by to odehrál kdejaký výrostek z ulice!!! A hudebníka jménem Michal David, který zpívá jako když si sedí na varlatech opravdu, ale opravdu nesnáším!!!!!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 10/10 Hudba 10/10 Efekty 8/10/// +hudba Michala Davida, celkový nádech filmu, vztah otce a syna -dnes opravdu vyznějí 80tá léta hodně křiklavě/// Já vám řeknu, že tento film se mi líbí strašně moc. A pokračování rovněž. Prostě tady je dobrá jak hudební složka (tedy za předpokladu, že máte rádi Michala Davida) tak i ta komediální. Je zde několik památných scén a když se to vezme, tak se na film klidně podívám i podesátý a rád. Vždy zvedne náladu a potěší./// Celkem 91%/// ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dobrý český film. Už strašně dlouho jsem ho chtěla vidět, protože každý komu jsem řekla, že to jsem ještě neviděla, tak si ze mě dělal srandu. Film mám už zhlédnutý a docela ušel...Nebylo to nic světového, ale písničky pohodové a pořád jsem chytala záchvaty z toho jejich tance :D btw: Hrušínský bez těch vlasů pak vypadal jak debil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (42)

  • Pred tým, než režisér Jaroslav Soukup obsadil Rudolfa Hrušínského nejml. do hlavnej úlohy, vôbec netušil, že je vnuk slávneho herca. (Raccoon.city)
  • Při scéně na náměstí bylo 7500 lidí. (cariada)
  • Predstaviteľku Evy - Marianu Slovákovú našiel režisér Soukup v jednom slovenskom dievčenskom časopise, pre ktorý fotila a v tom čase vystupovala aj vo videoklipe kapely Elán. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama