Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

kaza 

všechny recenze uživatele

Dalsi z nekonecne rady netflix zbytecnosti. Vzdavam v 5. dilu - rozplizle, nudne, o vztazich posadky a jejich rodinach nam toho serviruji otravne moc, ale o misi na Mars prakticky nic. Dobrou polovinu casu berou ubijejici vztahove dialogy na Zemi, druhou polovinu totez v raketce. V posadce je kapitankou americka mamca, nechybi cinska lesba, cernoch, ani rusky potizista. Velka "parada". ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že se dobrý námět kolonizace Marsu dá tak regulérně posrat. Ono už poslat do vesmíru partičku, která má víc nevyřčených a nevyjasněných problémů, než hezkých momentů absolutního sladění, je více než extrémní. Navíc aby to jako autoři řádně natáhli, tak tomu tvůrci flashbacky hlavních postav úplně nepomohli. Ve výsledku to působí, že kdyby do vesmíru poslali opice, tak udělají líp. Nekoukalo se mi na to hezky, jediný opravdu pěkný moment celého desetidílného seriálu je závěr desátého dílu. ()

Reklama

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Po Marťanovi, Prvním člověku a Proximě další dílo o vesmíru, kde hlavní roli nehrajou rakety ale lidi. Jenže na rozdíl od výše zmíněnejch tady kvalitu sráží některý technický hovadiny, byť ne takový jako v Ad Astra, a trochu moc prázdnejch frází ve scénáři. Nicméně je tam citlivě avšak nekompromisně zakomponovaná současná geopolitická situace a tak si to ty tři rudý zaslouží i přesto, že Hillary Swank moc nemusim. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Koment po 1. dílu: představte si Camerona nebo Scota a zamíchejte do toho tak jde čas, ulici nebo ordinaci v růžovce nebo nějakou jinou píč.vinu.....nééé.... ještě jinak..... pusťte větrák na 3tis otáček pak se vyserte do dlaně a mrskněte to přes něj a řekněte "Rembrandt"........1*za žánr a ty paracitový výlevy si vylejte do výlevky......a jako chápu že v dnešní době přijde před nějakou komisi retardovanej kretén a řekne : "Já ci naočit fify".... a voni mu ty peníze na to daj! ...páč sme přeci :multikultičupasupakorektnostsamasoběpohlavědoprdele!...... a malá technická: v zero G musíš mít tunu Lybaru abi ti vlasy drželi jako na zemi. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokázala by som odpustiť, že hoci sa na scenári podieľalo šesť hláv, nejde o žiaden scenáristický skvost, dokonca som schopná prehltnúť aj všadeprítomné kvóty, bez ktorých už zrejme žiaden súčasný seriál nedostane razítko na povolenie do mediálneho éteru. Čo však nedokážem odpustiť, je fakt, že seriál o ceste do vesmíru dokáže byť tak neskutočne nudný. Rozmýšľam, načo si tvorcovia vlastne dávali tú námahu točiť seriál o misii na Mars, na ktorej je hlavnou náplňou práce telefonovanie domov??? Aktualizácia: po štvrtej časti pre mňa prakticky nepozerateľné. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama