Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

scroochy 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to cílené spíše na ženské publikum. Řeší se pořád jen stýskání po domově, vztahy s rodinou a vztahy jednotlivých členů posádky. Technický aspekt první mise na Mars se neřeší v podstatě vůbec. A když už dojde na nějaký technický problém, který musí posádka vyřešit, je to extrémně nerealistická hollywoodská dramatizace, kdy celá věc je totální nesmysl, který by při reálné misi nikdy nenastal. NASA ani astronauti obecně totiž nejsou zdaleka tak neschopní, jak je seriál vykresluje. Fakt jsem dost trpěl, když se mi seriál snažil nakukat, že NASA asi nikdy neslyšela o důležitosti několikanásobné redundance klíčových systémů nebo že by byla ochotná navrhnout misi tak retardovaně, že životně důležité zásoby by nebyly připraveny na Marsu už před startem posádky. Stejně tak jsem kroutil očima nad zbytečně kaskadérskými řešeními určitých problémů, neprofesionálním počínání některých členů posádky nebo třeba jejich neschopnost vyvrtat díru na správném místě... Pokud hledáte realističtější pojetí podobné tematiky, zkuste třeba For All Mankind nebo film Europa Report. ()

Han_Quintet odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná píčovina(omlouvám se ale vhodnější slovo prostě neexistuje), jako film by to fungovalo suprově, jako seriál, kde v každém díle kňůčí austronauti a rodiny na zemi nad odloučením, je neuvěřitelně iritující záležitost. Nářky, fňukání, nářky, fňukání, takhle je to díl za dílem a to ještě mají takový luxus že jim z austronauti z mobilů volajří přímo domů( :D ), každopádně teď už se konečně dostávám přes tu nudu dále a už jsou v bodu kdy jim nebudou moci volat(HURÁ), ale mám prostě jen obavu, že se kňourání a fňukání přesune na emailovou korespondenci :D Zatím upřímný ODPAD --dodatek-- Měl jsem pravdu, mé obavy se plně naplnili fňukání pokračovalo po mailech až do konce. ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Pro mne, asi největší seriálové překvapení tohoto roku. Čekal jsem, že si dám jen první díl a pro nudu, to pak nejspíš vypnu, ale stal se přesně opak. Nenudil jsem se ani minutu. Všichni, ale opravdu všichni herci, mě v tom neskutečně baví. Obzvlášť, ty z posádky, co míří na Mars. Takhle sehranou partu herců, jsem již dlouho neviděl. Vždycky jsem si myslel, že životní rolí pro Hilary Swank bylo " Million Dollar Baby ", ale teď, už si myslím, že je to " Away ". Jasně, je to výborná herečka, která nám to dokázala i v jiných filmech např. " Kluci nepláčou ", ale tahle role jí sedí možná úplně nejvíc. Možná je to film, který osloví víc budoucí kosmonautky než kosmonauty, ale to je vcelku jedno. Kdo má rád Sci-fi a nevadí mu rodinné drama, tak ho třeba tenhle seriál osloví, tak jako mě. ()

kaza 

všechny recenze uživatele

Dalsi z nekonecne rady netflix zbytecnosti. Vzdavam v 5. dilu - rozplizle, nudne, o vztazich posadky a jejich rodinach nam toho serviruji otravne moc, ale o misi na Mars prakticky nic. Dobrou polovinu casu berou ubijejici vztahove dialogy na Zemi, druhou polovinu totez v raketce. V posadce je kapitankou americka mamca, nechybi cinska lesba, cernoch, ani rusky potizista. Velka "parada". ()

DExUS 

všechny recenze uživatele

Prvé epizody, super. Nábeh na kvalitný seriál ktorý má skvelé efekty. Ale potom sa to zvrhne na katastrofu za katastrofou, takyto "crap" by žiaden človek neposlal do vesmíru. 1) psychologicke profily astronautov sú nevhodné 2) loď je nerealisticky komplikovana, po technickej stránke tvorcovia nemali asi žiadneho radcu z NASA 3) sice to je to to isté ako bod 1, ale velitel takejto posádky nemôže byť nikdy takto "fragile". Dopozeral som to celé, ale len preto že som chcel vedieť čím ma ešte prekvapia. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama