Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Dokazete si predstvit ODPAD!? Tento film bude predcit vsechny vase predstavy! Vsechno od zapletky, pres dialogy az po pitome se pitvorici lidi na platne/obrazovce (nikdy vic herci) je naprosto otresne. Reknete mi nekdo, proc se u nas davaji penize na natoceni takovychhle sr*ek? Pane Soukupe, videt vas, utrhnu vam a hlavu a nacpu vam ji do zadku, abych vas usetril trapeni pri pripadnem dalsim sledovani vaseho "dila". ()

fannah 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že tohle dílko se točilo na Technicolor. Vůbec bych se nedivil, kdyby pánové chtěli každý metr materiálu vrátit od dvojice SS zpátky, aby už se nikomu dalšímu nemohl obrátit žaludek. To už je ale bohužel, po NOVA reklamě a produkci, která nás zasypala DVDčky s touhle rádoby slátaninou, stejně nemožné. Takže přeju všem pěkné podívání :-D:-D ()

Reklama

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Při příležitosti dalšího reprízování tohoto filmu na TV Nova (je krásné vědět, že se za tento počin naše milovaná televize nestydí) jsem se rozhodl sepsat k Soukupově labutí písni komentář. Musím na úvod říci, že je dobře, že Soukup po tomto propadáku asi navždy s režií přestal. Není se mu co divit, vždyť těch 75 minut je zážitek sám o sobě. No řekněte, v kterém jiném filmu najdete tak velký počet špatně hrajících herců? Ti zabíjí celý koncept české parodie na bondovky, který je podle mě docela zajímavý. Když už mluvíme o hercích, zde nemohu nezmínit naprosto příšerného Jaroslava Sypala, který zde podává ve svém smyslu životní výkon. Co si dále říká o zařazení do odpadu, je děj - podle mě naprosto hloupé zvraty v příběhu. K tomu konec je lehce odhadnutelný. Takže hodnocení - ať hledám, seč hledám, nemohu najít jedinou kategorii, za kterou bych dal aspoň jednu hvězdu. A hledat už dále nebudu, odpad. ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je skutečně tak špatný, že už se neřadí ani mezi ty "špatné" filmy, při jejichž sledování se bavíte alespoň jejich špatností. Tato šmíra, diletantství a amatérismus v nejhorším smyslu tohoto slova vyvolává v divákovi snad jen pocit trapnosti, ubohosti a někde vzadu snad i jistou lítost, kam až může Jaroslav Soukup (a protagonisté jeho „filmu“) klesnout… Při představě chystaného čtvrtého dílu (zatím) trilogie Byl jednou jeden polda mě chytá děs… ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film som pozeral okolo tretej v noci, keď som mal salmonelózu a tak ma bolelo brucho, že som nemohol zaspať. Ako ukrást Dagmaru mi náladu vôbec nezdvihlo, ale chytať sa za bolavé brucho od smiechu som sa našťastie nemusel ani raz. Skôr mi z toho všetkého bolo ešte viac zle. Liečil som sa potom dosť pomaly. Maisner je ale ešte väčší prúser. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama