Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Jaroslav Soukup nikdy nepatril medzi mojich obľúbených režisérov. Tie jeho debilné "Diskopríbehy" a všeliaké chujoviny so Sagvanom Tofim a Lukášom Vaculíkom boli úplne mimo môj vkus. Počúval som metal, hard core a punk, takže idiotské Soukupove shit story som s nadhľadom fuckoval. Keď však začal režírovať trapné české parafrázy na "Policajnú akadémiu" jasne som pochopil, že je to mega chuj. Definitívne ma v tom utvrdil snímkom "Ako ukradnúť Dagmaru" z roku 2001. To je vskutku nesmierne kreténska kokotina. Totálny odpad! ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, takhle ma vypadat hezky cesky film. Skvele herecke vykony, sympaticti herci, vyborna rezie, vypointovany pribeh a jemny humor, ktery pohladi ... je nesmirna skoda, ze byl tento skvost divaky neprijmut a nezbyly tak prachy na natoceni sequelu, moc jsem se tesil - tady u nas v lecebne pro dusevne chore je totiz strasna nuda ... ()

Reklama

Carthorias odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam věcí, které mi přijdou méně bolestivé či trapné, než dívat se na tento film: 1. Obřízka bez jakéhokoli umrtvení 2. Usrat si na audienci u anglické královny 3. Bungee-Jumping bez lana 4. Nechat se ojet ve vězení dvoumetrovým zabijákem co si říká "prcek" 5. Vstřelit si vlastní gól v prodloužení finále mistrovství světa ve fotbale. Jako hráč Severní Koreje. 6. Vyhrát v loterii a pak zjistit, že zrovna dnes jsem si svoje šťastná čísla nevsadil. 7. Volit komunisty. 8. Zapomenout jméno své manželky u oltáře. 9. MlUwIt a pSát yAqO NaPrOsTý QrEtéN * LoVE* kiss :*** 10. Psát trapné komentáře na internetová diskuzní fóra 11. Vše z výše uvedených ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film som pozeral okolo tretej v noci, keď som mal salmonelózu a tak ma bolelo brucho, že som nemohol zaspať. Ako ukrást Dagmaru mi náladu vôbec nezdvihlo, ale chytať sa za bolavé brucho od smiechu som sa našťastie nemusel ani raz. Skôr mi z toho všetkého bolo ešte viac zle. Liečil som sa potom dosť pomaly. Maisner je ale ešte väčší prúser. ()

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Dokazete si predstvit ODPAD!? Tento film bude predcit vsechny vase predstavy! Vsechno od zapletky, pres dialogy az po pitome se pitvorici lidi na platne/obrazovce (nikdy vic herci) je naprosto otresne. Reknete mi nekdo, proc se u nas davaji penize na natoceni takovychhle sr*ek? Pane Soukupe, videt vas, utrhnu vam a hlavu a nacpu vam ji do zadku, abych vas usetril trapeni pri pripadnem dalsim sledovani vaseho "dila". ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama