Reklama

Reklama

Tento film vám přináší příběh odvahy, lásky a touhy po nezávislosti a pomstě z doby dávno minulé. Z kmene žijících v lesích zůstane po barbarském nájezdu pouze krásná Hundra - žena, která žije životem válečnice. Jejím cílem je pomsta, ale proti ní nestojí pouze nepřátelé. Brzy zjistí, že přes všechno zůstala ženou se všemi přednostmi a slabostmi. (Flash Home Video)

(více)

Recenze (33)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dosť nevyrovnané "feministické" sword-and-sorcery, ktoré má na súdobé béčka skvelú akciu. Úvodný masaker Amazoniek a nasledujúca pomsta Hundry je bezpochyby najlepšou pasážou filmu. Dosť tomu pridáva aj soundtrack Ennia Morriconeho, ktorý je správne epický. Bohužiaľ, čo nasleduje potom, je skôr (úmyselná a nie veľmi vtipná) komédia o Amazonke, ktorá hľadá muža pre svoje dieťa, ktoré bude pokračovať líniu kmeňa. Veľa robí aj stopáž - videl som rozšírenú DVD verziu, ktorá ma o 20 minút viac ako pôvodný zostrih a asi tak o polhodinu viac, než by si to zaslúžilo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film už jsem kdysi dávno viděl ale popravdě jsem si z něj moc nepamatoval. Je to další klasickej kousek vezoucí se na úspěchu Barbara Conana kdy obdobný filmy prožívaly největší slávu. Zde je hlavní hrdinkou žena která má v podstatě za úkol znovuzaložit rod. Hned na začátku po masakru a vyhlazení celé vesnice(což je nejlepší pasáž filmu) zůstane jen Hundra. A tak hledá muže(toho pravého) který by jí oplodnil. No a mezi tím jich samozřejmě taky pár zabije. Na vážkách s hodnocením se díky skvělé hudbě mistra Ennio Morriconeho přikloním na stranu slabších 3hvězd. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ač se to na první pohled nezdá, Hundra je muž. Ženu z něj udělají až ve městě, kde je chrám zasvěcený býkovi. Pod pojmem žena si ale tamější muži představují kurvu. Ano, conanovský úvod s vykydlením vesnice je úplně nejlepší - hudba, masakr, uťatá hlava, krvavé zásuny mečů, oštěpů, dýk a záseky sekyr....v perfektním vizuálním zpracování s plazící se mlhou a temným lesem coby kulisou. Pak to trochu drhne, přerod Hundry v ženu a zpět v muže je dosti zdlouhavý a její pobyt ve městě chvílemi připomíná ztřeštěné historické komedie z Francie. Ale je fakt, že mrtvých je dost a závěr v chrámu je výživný. Dokonce i pes s přiléhavým jménem Hňup se pochlapí. Fantasy to není, páč chybí magie, ale nabízela se. Škoda, nějaký temný čaroděj a pár monster by potěšilo. Ocenit je třeba Landonové fyzičku, a když se namalovala, tak jí to slušelo. Pěkné jsou i zvolené exteriéry. Přidaná hodnota - strašný dabing, co pobaví. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Kua,jak ja som sa na to tešil. Čakal som nejaké výpravné historické béčko, nakoniec to bola len nudná feministická somarina o amazonke ktorá hladá chlapa čo by ju oplodnil. Dakedy to bol asi fakt problém. Najlepšia bola hudba od majstra Morriconeho, inak nuda so strašnými dialógmi. Odporúčam pozerať s titulkami, dabing je strašný. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Cha, po machistickém Conanovi feministická Hundra! Vskutku, těch kopanců a úderů do mužského moudí (v doslovném i přeneseném slova smyslu) je tu nepočítaně. Trochu našinci působí potíže, uvěřit, že hrdinka, která jako by vypadla z nějakého pánského magazínu (i ta její zbroj je zatraceně sexy), zde pohazuje metrákovými ozbrojenci, ale vem to nešť, je to prostě taková valkýra à la Playboy. Estetizace násilí je tu snad ještě větší než u Conana - záběry závěrečného masakru jsou zpomalené a podmalované pseudowágnerovskou hudbou. V rámci žánru je to však hodně dobré dílko. Až se divím, že zapadlo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama