Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

choze 

všechny recenze uživatele

"TO SOM OKÚKOL V JEDNOM FILME Z AMERIČKY." Není to taková palba jako poprvé, scénáři i realizaci nějak chybí ten drajv a Sagvan se posunul od civilního hereckého projevu k otravnému frajeření, ale pořád je tu vidět snaha, cítit devadesátková atmosféra, padne pár dobrých hlášek, Simča je k nakousnutí a vašutština k popukání. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Soukup po revoluci chtěl navázat na úspěch prvního Kamaráda do deště a povedlo se mu to asi částečně. Perfektně vykreslil porevoluční dobu, kdy byl z každého těžký podnikatel. Vrací se i pan Kadlec v podání Augusty a jeho švára Bureš. Příběh je pomsta záporáků z jedničky, takže nečekejte žádnou originalitu. I když je dvojka obecně zavrhovaná, mě se líbí atmosféra i příběh a zas tak hrozné to není. V porovnání s Nahotou na prodej nebo "Blbcem" Sobotou je Kamarád do deště 2 jasný vítěz porevolučních flicků. A Krainová byla fakt hezká holka. 3* ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Porevoluční doba, ale duchem stále v socialismu. Samá stará struktura a šmejd, kterej to tenkrát měl díky známostem, vlivu a penězům obšancovaný a má dodnes. Noví, resp. staří přátelé. Nevšední starosti a problémy dvou obyčejných mladých kluků v neobyčejné a rádoby nové době. Mladí se tomu možná smějí ale tak to prostě bylo. Zeptejte se tatínka:-) Simona Krainová na začátku své filmové kariéry (kdy tou dobou už byla modelka a působila ve Francii) věděla už tehdy, co přesně chce:-) Ale špatně rovněž nehrála. Stále stejný Soukup, ale pokud bych měl přeci jen nějaký jeho film vyzdvihnout, tak je to hned ten první s Tofim a Vaculíkem, "Vítr v kapse". Ty dvě hvězdičky nejsou ani tak z nostalgie a s poohlédnutím za starými, pro někoho dobrými (nové možnosti) a bestarostnými časy, jako spíš za Karla Augustu, který očividně lumpy hrát uměl, a to i v takových to prostoduchých a laciných filmech.. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tak neuveriteľne blbé dielo sa len tak nevidí, ale zároveň je mu to tak strašne ukradnuté, že sa nedá nemať ho rád. Ako si bezstarostne sviští na príjemnej dancefloorovej vlne, s neznesiteľne nádhernou Simonou Krainovou ( ako sa z takej bohyne mohla stať tou umelohmotnou vyblondenou kreatúrou ? ), vychutnávanými výkonmi a s kamarátmi takými, že by bolo sveta žiť aj v monzúnovej oblasti. Kritika na KAMARÁDY II zbesilo pálila zo všetkých strán a ľudia sa len hrnuli a hrnuli... Nech mi nikto nehovorí, že Soukup neumí ! Keby boli všetky zlé filmy také dobré, svet by bol krásny. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Klidně mě ukamenujte, ale mě dvojka přijde úplně normálně srovnatelná s jedničkou. Možná to považuju dokonce za o chlup lepší film - má to aspoň takovej normálnější scénář, kterej neni jen o tom, kde zase ty dva troubové nechali ležet nějakou hromadu peněz. Příběh ani dialogy nejsou žádný exemplární odpady a veliký plus je pro mě prostě samotnej fakt, že se to odehrává v Praze na počátku devadesátek v takovym správně amatérsko-veksláckym prostředí. To je mi blízký. (65%) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Režisér filmu Jaroslav Soukup často zápasil s výkony Karla Augusty. Ten byl totiž na přísné dietě, která zahrnovala pouze jednu vypitou lahev bílého vína denně, což samozřejmě časem vedlo k zhoršujícímu se zdravotnímu stavu i hereckému projevu. Soukup říkal, že musel často poslat Augustu si loknout, aby dokázal předvést požadovaný výkon. (korbitch22)
  • Filmová diskotéka Brooklyn existuje i ve skutečnosti, a to v Praze 5 na Stodůlkách. Jejími majiteli byli po určitou dobu dokonce Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi. Exteriéry však byly natočeny jinde. (AntonioG33)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama