Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale tenhle film je lepší než většina toho, co vzniká v Česku v dnešní době. Nicméně spousta klenotů české kinematografie je na čsfd zavalena odpady už jen z principu, takže nezbývá než nad tím mávnout rukou. Já se skvěle bavila i když jsem film viděla snad po deseti letech - a nemohla jsem se odtrhnout od obrazovky. To se mi u českých filmů stává opravdu, opravdu zřídkakdy - proto si dovolím trochu nadhodnotit :) Příběh je na naše poměry originální a poutavý a herci přesvědčiví - hlavně Krainová se mi líbila. ()

Skytavka 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi mimozemšťan, anebo mi sentiment zakalil vnímání, ale cifru 44% absolutně nechápu. Viděla jsem hromadu lepších filmů, ale tohle v životě nesrovnám s takovou břečkou, jako je třeba "Líbáš, jako Bůh", které má podobné hodnocení. Krainová je překrásná. Neviděla jsem hezčí ženskou. A ti dva? I ten Sagvan to tak perfektně odlehčuje a Augusta je přesně tak nechutnej, jak má být nechutnej správnej záporák. Ten je absolutní jednička! :) O muzice ani nemluvě. Dokonalé! Co asi nepopřu, že pokud jste kuřáci, tak po shlédnutí si asi budete muset jít zapálit :-) PS: jo a ještě nesmím zapomonout vyzvednout Vávru... ()

Reklama

Armin82 

všechny recenze uživatele

Pro někoho slabší pokračování,pro mě ne! Pořád tu máme Tomáše a Michala,kteří se pokouší podnikat a taky Kadlece,kterej se vrátí z basy a myslí jen na pomstu. K tomu všemu obohaceno o krásnou Simonku Krainovou,výborného Marka Vašuta a hlavně originální soundtrack...rozhodně v podání pana režiséra Soukupa daleko lepší počin, než následující příběhy majora Maisnera! Film určitě není top,ale mě se prostě líbil--->80% ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik odpadů by zdejší honorace na film navalila, kdyby to nenatočil Soukup.Tady je to někdy jak v pakárně.Kdejakej skutečnej odpad tu svítí pěti hvězdami jen kvůli jménu režiséra, nebo představitele hlavní role a Soukup, kdyby natočil Motýlka se Steve Mc Queenem, tak sklidí výsměch.:)))Tupci ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Můžu se opět jen smát,asi nevíte co znamená přátelství až za hrob.Možná mám tenhle díl ještě radši než ten první.Pral bych se vo tebe jak šavlozubej tygr...ale nějakej bez zubej ne?je tady kadlec.. a co chce?kafe!Jo tak jo,tenhle díl mám určitě radši....skvělá doba,skvělý přátelství...pro mě nejvíc.Bezva hudba,dramatická zápletka,boj o lásku,kamarádství ale hlavně ta čest... 42%?děte do prdele! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Filmová diskotéka Brooklyn existuje i ve skutečnosti, a to v Praze 5 na Stodůlkách. Jejími majiteli byli po určitou dobu dokonce Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi. Exteriéry však byly natočeny jinde. (AntonioG33)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama